МОЛИМ ДА СЕ ЗАШТИТИ ВУЧИЋЕВА ПОРОДИЦА: Премијерка забринута након учесталих напада, обратила се и службама безбедности

Тањуг

26. 02. 2021. у 20:34

МОЛИМ ДА СЕ ЗАШТИТИ ВУЧИЋЕВА ПОРОДИЦА: Премијерка забринута након учесталих напада, обратила се и службама безбедности

Фото: Танјуг/Раде Прелић

ПРЕДСЕДНИЦА Владе Србије Ана Брнабић изјавила је вечерас да је нереално да неко ко има подршку од два, три или четири одсто грађана има образа да прети немирима на улицама, али да се кроз то види немоћ и очај припадника бившег режима.

Она је на ТВ Пинк, након "изјава припадника бившег режима да су немири на улицама алтернатива дијалогу", оценила да је то одраз да су изгубили живце, те поручила да "то не може и неће проћи".

- Они не могу због своје фрустрације да стану на пут напретку и прогресу Србије. С друге стране катастрофа је видети да се напади на породицу Александра Вучића, а посебно његовог старијег сина настављају - рекла је премијерка.

Додала је да се то дешава без обзира на то колико се говорило да породице то нису заслужиле и да то није легитиман вид политичке борбе.

- Они и даље настављају са нападима. Ти напади су изузетно опасни, јер поново председниковог сина доводе у везу са клановима, мафијом и криминалом са којим он апсолутно нема ниикакве везе - навела је премијерка.

Нагласила је да безбедносне службе треба да "отворе четворо очију" и додала да је њена молба да се обрати пажња на безбедност породице председника републике.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)