САБОТАЖА НА ВОЗИЛУ МИНИСТАРСТВА? На Дмитровићевом аутомобили одврнути шрафови на точку

Танјуг

24. 02. 2021. у 19:36

САБОТАЖА НА ВОЗИЛУ МИНИСТАРСТВА? На Дмитровићевом аутомобили одврнути шрафови на точку

Фото: Принтскрин/И. Маринковић

МИНИСТАРСТВО за бригу о породици и демографији саопштило је да је установљено да су на једном точку службеног аутомобила "шкода суперб", у којем се возио министар Ратко Дмитровић, били одврнути сви шрафови, што је према процени, могло да се деси једино уз људско деловање.

Како је саопштено из Министарства, возач Владе Србије и министар Дмитровић, током повратка из службене посете Нишу у понедељак, 22. фебруара, пре укључења на ауто-пут за Београд, чули су чудан звук који је долазио с предње стране возила.

Зауставили су кола и установили да су на предњем левом точку одврнути сви шрафови, од којих су три пала на земљу при самом додиру, док су на десном точку шрафови били олабављени.

По елементарној техничкој процени, овако нешто не може да се догоди само од себе, саопштено је уз наглашавање да је до тога једино могло да се дође уз деловање људског фактора.

Министар Дмитровић је на време прекинуо вожњу која је могла да се окончана трагично, наводи се у саопштењу и додаје да Министарство унутрашњих послова интензивно ради на расветљавању тог случаја.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)