"ТО НИЈЕ ПОСАО КОЈИ СЕ ЗАВРШАВА ЗА 24 САТА": Вучић - "О донацији вакцина разговарамо и са другима у региону"

Танјуг

14. 02. 2021. у 11:10

ПРЕДСЕДНИК Александар Вучић изјавио је данас да Србија и са другим земљама у региону разговара о помоћи и донацији вакцина и додао да то није посао који се завршава за 24 сата.

ТО  НИЈЕ ПОСАО КОЈИ СЕ ЗАВРШАВА ЗА 24 САТА: Вучић - О донацији вакцина разговарамо и са другима у региону

Фото: Танјуг/Раде Прелић

- То су ствари и преговори који трају месецима уназад. Разговарамо и са другима у региону, али не само да је Северна Македонија била најбржа и показала највеће интересовање, већ имамо и пријатељске односе и то је била наша дужност - казао је Вучић на граничном прелазу Табановце након примопредаје контигента Фајзерових вакцина Северној Македонији.

Када кажете да су у Србију стигле вакцине, то је резултат рада који је трајао месецима, казао је председник и додао да сутра у Србију стиже 41.000 доза Фајзерових вакцина, а да се наредних дана очејкује и Астра зенека.

Председник Србије је још једном честитао почетак имунизације братском македонском народу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (22)

Jovana

14.02.2021. 18:25

Успеху добре имунизације у Србији, претходиле су правовремене, брзе,свеобухватне припреме , успешна сарадња са правим пријатељима и добра организација тока вакцинације! Али труд и рад увек донесу успех!

Milena

14.02.2021. 20:27

Нама као српском народу је јако мило што можемо да помогнемо како нашем народу тако и сународницима који то итекако заслужују од нас.