ПРЕДАЈА НИЈЕ ОПЦИЈА: Подршка председнику Вучићу од СНС Шабац због учесталих напада на његову породицу

В. Митрић

13. 02. 2021. у 17:18

ГРАДСКИ одбор Српске напредне странке у Шапцу снажно подржава председника Александра Вучића и његову породицу. Учестали напади на Данила, старијег сина председника Вучића, слика су јада и беде оних који немају други политички став осим мржње према неистомишљеницима.

ПРЕДАЈА НИЈЕ ОПЦИЈА: Подршка председнику Вучићу од СНС Шабац због учесталих напада на његову породицу

Фото: СНС Шабац

- Пошто не могу да поколебају Александра Вучића, помислили су да ће ударима на оно што је најсветије сваком родитељу онемогућити председника Србије да управља нашом државом - кажу у ГО СНС у граду на Сави.

- Зато су се зверски увредама, претњама и лажима устремили на Данила Вучића како би повредили његовог оца. У времену глобалне кризе, Србија побеђује. У тренуцима када и моћније државе посустају под притисцима пандемије, наша земља показала је како се бори за свој народ. Способност председника Александра Вучића да обезбеди вакцине, допринели су да је Србија ударна вест у свим светским медијима.

Нажалост, како истичу у шабачком ГО СНС, "некоме то не одговара".

- Тужно је да су то људи са којима живимо, који су део нашег друштва. Док се цео свет угледа на нашу државу, док хвале председника Србије, међу нама има и оних који по сваку цену желе да нам буде лоше. Грађанима Србије, чак и онима који су били политички неопредељени, сада су јасне праве намере тобожњих бораца за демократију. Ови "борци" су најобичнији лажљивци који не презају да ударе и на децу. Такви напади су тешки и болни за сваког разумног човека. Ипак, предаја није опција!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (25)