ДИРЕКТОР КАНЦЕЛАРИЈЕ ЗА КОСОВО И МЕТОХИЈУ: "Важно да Срби на изборе изађу у што већем броју"

Д.З.

13. 02. 2021. у 14:14

ИСТИЧУЋИ важност изласка у што већем броју на сутрађње превремене парламентарне изоре на Косову, Петар Петковић, директор Канцеларије за Косово и Метохију је реагујући на позиве на бојкот гласања оценио да само неко ко жели пропаст српске идеје, разједињену и слабу Србију, попут лажног патриоте Млађана Ђорђевића, може да позове на бојкот гласања и Српске листе.

ДИРЕКТОР КАНЦЕЛАРИЈЕ ЗА КОСОВО И МЕТОХИЈУ: Важно да Срби на изборе изађу у што већем броју

Петар Петковић / Фото промо

Директор Петковић је нагласио да је од изузетне важности да Срби у недељу, 14. фебруара, у што већем броју изађу на покрајинске изборе на Kосову и Метохији и јединствено и сложно наступе као највећа одбрана и гарант останку и опстанку на својим вековним огњиштима.

 - Наша земља данас се налази у одсудном тренутку. Све су гласније поруке о "великоалбанској идеји", а притисци разних центара моћи на Србију и председника Александра Вучића због Kосова и Метохије снажнији. Због тога наш народ у јужној покрајини свима треба да покаже да је стамени бедем националних интереса на Kосову и Метохији и свим легитимним средствима се бори за бољу будућност наше деце - наводи се у саошштењу директора Петковића и додаје да је за такве борбе спремна је само Српска листа. Само она - додаје директор Канцеларије за КиМ - има снагу, капацитет и спремност да се бори за насушне потребе српског народа на Kосову и Метохији и буде њихова брана пред институцијама у Приштини и насртајима оних који би да виде Србију на коленима.

 - Нема дилеме да би многи, попут Ђорђевића и његовог кума Драгана Ђиласа, волели да унесу раздор и сумњу међу српски народ на Kосову и Метохоји и политички профитирају на српској муци. Јер, таква, слаба Србија, била би лак плен за разне политичке моћнике и албанске политичаре и то им не смемо дозволити. Живот нас учи да када год су Срби били једиствени и сложни, победе су биле надомак руке, а победе сутра освајамо оловком и гласањем - подвлачи у саопштењу за јавност Петар Петковић, директор Канцеларије за КиМ.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)