ТВРЂАВА

В. КАДИЋ

13. 02. 2021. у 09:30

ЈАВНИ сервис Црне Горе и после пада режима Мила Ђукановића остао је чврста тврђава његовог антицрквеног и антисрпског деловања.

ТВРЂАВА

Новости

Из "Бастиље", чијој врхушки ускоро следи смена, и даље се сеје мржња и наноси зло напаћеном народу кроз изјаве плаћених аналитичара и апологета.

У њиховим главама и даље станују четници и "српска банда" која застрашује Бошњаке, Црногорце - комите и "националне патриоте". На најприземнији начин говори се о блаженопочившем митрополиту Амфилохију, поздравља хапшење држављана Србије или "ћерање" амбасадора Владимира Божовића. Удара се на Србе из свих "оруђа", па ко јаче опали биће награђен дебелим хонорарима.

У томе предњачи Тамара Никчевић, која из Београда "ногама и рукама" брани лик и дело Ђукановића. Чује се да је за 20 емисија "Телескопије" наплатила 30.000 евра! Или "преведено" - по емисији хиљаду и по без урачунатих авио-карата, смештаја и других бенефита које користи. Она је заменила Дарка Шуковића и његову "Живу истину" из које је такође распиривана антисрпска хистерија.

Радикализација оваквог понашања кулминира ових дана најавом да ће Тања Шуковић, наставити раније започети скандалозни серијал против СПЦ и њених великодостојника.

Прошле године то је било актуелизовано пред републичке изборе, а сада локалне, у Никшићу. Уместо да сниме народне кухиње Митрополије црногорско-приморске које добар део народа одржава у животу. Демократски фронт је апеловао на све слободномислеће људе да до рушења "ТВ Бастиље" не дају изјаве и не учествују у емисијама партијског пропагандног крила ДПС, које се лажно представља као Јавни сервис. Лаж је у Црној Гори дуго носила одећу истине. Време је да почне "пресвлачење".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)