ПРИЈЕМ У АМБАСАДИ СРБИЈЕ У МОСКВИ: Лазански поделио плакете (ФОТО)

Б.Влаховић

12. 02. 2021. у 16:41

ПОВОДОМ дана државности Србије у Москви је у нашој амбасади одржам пријем за наше најуспешније бизнисмене. Странци ове године нису били позвани због епидемиолошке ситуације.

ПРИЈЕМ У АМБАСАДИ СРБИЈЕ У МОСКВИ: Лазански поделио плакете (ФОТО)

Фото: Б. Влаховић

Амбасадор Мирослав Лазански је доделио плакете власницима и руководиоцима десетак компанија које су помагале и помажу уређењу зграде наше амбасаде.

Лазански се захвалио нашим пословним људима који су увек спремни да помогну амбасади и учествују у хуманитарним акцијама.

Фото: Б. Влаховић

 

У разговору са привредницима Лазански је казао да је он као и колектив амбасаде увек спреман да помогне колико може и подржи наше људе како би били још успешнији.

Традиционално добри односи наших дипломата и бизнисмена и иначе грађана Србије настављени су и доласком амбасадора Лазанског који се често среће са нашим људима без обзира на садашњу епидемиолошку ситуацију.

Фото: Б.Влаховић

 

Колектив амбасаде је ових дана вакцинисан а својим примером амбасадор Лазански је позвао и друге да приме руску вакцину и тако сачувају не само своје здравље него и оних са којима су у сталном контакту.

Договорено је да се сусрети амбасадора и привредника одржавају чешће јер од тога може бити обострана корист јер број наших људи у Русији стално пада.Доста њих се вратило у земљу јер су због садашње ситуације у Русији услови пословања све тежи.

Фото: Б.Влаховић

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)