ОСВОЈИЋЕМО СВИХ ДЕСЕТ МАНДАТА: Представници Српске листе у косовском поморављу

Д. ЗЕЧЕВИЋ

11. 02. 2021. у 22:10

СРПСКА листа ће највероватније на изборима 14. фебруара у недељу освојити свих десет мандата.

ОСВОЈИЋЕМО СВИХ ДЕСЕТ МАНДАТА: Представници Српске листе у косовском поморављу

Фото: Српска листа

То је потреба не због самих мандата већ због потребе да не бисмо дозволили некима да поново тргују гласовима Срба . Само један моменат који се догодио у прошлости, када су неки Срби гласали за престанак надгледане независности, ускратио је Србима многа права и могућност да користе механизме међународне заштите , због чега истичем да је јако важно ко ће заступати Србе у косовским институцијама и ко ће штитити њихове интересе у овим институцијама уз пуну сарадњу са нашом државом Србијом и нашим председником. Да чинимо све што смо у могућности у одбрани наших интереса али и олакшамо нашем председнику да одбрани оно оно што треба.

Ово је данас у Клокоту рекао Далибор Јевтић потпредседник Српске листе који је са представнциима ове листе обишао косовско поморавље. Он је том приликом одговорио политичким опонентима који су критиковали Српску листу говорећи да наводно “води прљаву кампању” да је ова листа показала одговорност више него сви остали политички субјекти током ове предизборне кампање поштовањем мера заштите.

- Суштински је за нас најважније здравље људи јер све остале проблеме можемо заједнички да решавамо. Одговорност се показује делима а не речима. Наша дела показују шта и колико смо урадили -рекао је Јевтић приликом посете вишечланих породица Савић Симић и Перић којима је Министарство за повратак у претходном периоду помагало.

Јевтић је том приликом подвукао да не може бити прљава кампања у којој с епомаже социјално угроженим породицама али и то што се помажу школе, граде и реновирају школски објекти и амбуланте..

- Зато ћемо уз подршку наше државе Србије да снажно и сложно решавамо проблеме у циљу опстанка и останка нашег народа на овим просторима - рекао је Јетић у косовском поморављу.

Славко Симић, начелник косовско митровачког округа поручио да је Српска листа кичма српског народа на Косову и Метохији и да сваки Србин на Космету зна да се увек може да се ослони на ову листу која се бори за права свог народа и његову будућност на овим просторима.

- Постали смо снажни политички колектив који се бори за своја права, исину, слободу и будућност наше деце на овим просторима -истакао је Симић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

SvenSrb

12.02.2021. 00:02

Albanci koji su došli na Kosovo. Dosta su bili nek se vrate u svoju Albaniju. Nema im više Kuma da ih čuva i drži tamo? Od onih 300.000 što su dočli. Nazad dostaje. Nemožete otimati Svetu Srpsku Zemlju. Njihova Deca koja su rođena na Kosovu. To je prva generacia treba da sve Vrati u Svoju dedovinu Albaniju. A Albanija mora dati izlaz Srbiji na More. To je februarska 1917 god. Odluka Cara Karla. To se mora izvršiti??? Samo Šiptari mogu da budu na Kosovu? Albanci napolje.