ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ ОТКРИО СВОЈЕ ЖЕЉЕ: Сањам да од 1. децембра имамо укупно осам аутопутева у изградњи

Тањуг

07. 02. 2021. у 13:29

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић изјаво је данас да он, за разлику од његових политичких противника који сањају како да га униште и представе земљу у најгорем светлу, сања о томе да до 1. децембра имамо укупно осам аутопутева у изградњи.

ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ ОТКРИО СВОЈЕ ЖЕЉЕ: Сањам да од 1. децембра имамо укупно осам аутопутева у изградњи

Фото: Инстаграм

- Наши снови су различити. Неки сањају како и на који начин да униште мене и моју породицу, а мање смо важни и ја и моја деца већ Србија, коју покушавају на сваки начин да представе у најгорем светлу, чак и када је добро представљена свуда у свету и због вакцинације и БДП - навео је Вучић.

Истиче да за разлику од тога он жели и сања да се до 1. децембра Србија има, поред четири аутопута који се сада граде, заочне градња још четири и да имамо укупно осам аутопутева у изградњи.

Да кренемо у изградњу Фрушкогорског коридора, затим аутопута Зрењанин - Београд, да наставимо аутопута ка Црној Гори од Пожеге до Дуге Пољане и да започнемо градњу од скретања за Пожеревац до Голупца и Доњег Милановца, навео је председник.

- Ако то успемо, то су ти страшни успеси - нагласио је он.

Каже да је циљ и да се возимо ускоро брзом пругом од Београда до Новог Сада за само пола сата, као и да кренемо да градимо брзу пругу од Београда према Нишу и Димитровграду за брзине између 160 и 200 км на сат.

Затим да се уради пруга Ниш - Димитровград и обнови барска пруга од Ваљева до Врбнице.

Ако то све урадимо, ми смо променили Србију, наглаисо је он.

Вучић подсећа да се већ потписују уговори за изградњу канализације са Кинезима, Немцима и другим партнерима и да ће сви ти пројекти променити лице Србије.

- Ми то радимо захваљујући успешној политици коју водимо и Србија је сада много угледнија и ребрендирана у односу на раније.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (12)