НЕМА ЗАШТИЋЕНИХ: Вучић рекао да се испитују и неки полицајци и припадници БИА који су били умешани у криминал

Тањуг

07. 02. 2021. у 12:42

НЕМА ЗАШТИЋЕНИХ: Вучић рекао да се испитују и неки полицајци и припадници БИА који су били умешани у криминал

Фото: Танјуг/Тара Радовановић

ДРЖАВА је успела да се обрачуна са криминалцима који су сејали страх у кости грађанима и показала да нема заштићених, изјавио је данас председник Србије Александар Вучић и додао да се већ испитују и неки припадници полиције и БИА који су били умешани у криминал.

- Нема сумње да ће одговарати (они који су давали подршку криминалцима) и већ се ради на томе. Већ су неки полицајци на испитивању и људи из БИА, истрага се води. Држава нема страха и урадиће свој посао", рекао је Вучић одговарајући на питање новинара како је могуће да криминална група која је недавно ухапшена буде толикоа јака и да ли ће неко одговарати из државних органа за то.

Вучић подсећа да су пре 10 дана они који га нападају говорилли - "не сме Вучић да их дира јер су његови и заштићени пошто обављају послове за владајућу странку".

- Када су сви похапшени, онда не знају шта ће, па кажу да се једна од њих некад сликао са мојим сином - казао је Вучић.

Мојих слика немате ни око чега, додао је председник напоменувши да када се појавила слика како се један "клибери са једним криминалцем" (Ђилас и Влада Јапанац) ти исти медији нису постављали питања.

- Моје слике нисте видели нигде, али нису слике те, већ кривична дела која треба да покажу ко је поштен а ко није. Сликао сам се ја и са Ђиласом, па где ће горе од тога, имам 20 или 30 слика са њим, али то не значи да сам ја лопов и да сам украо више од 600 милиона евра - напоменуо је Вучић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (23)

Ivana

07.02.2021. 17:35

Neka se ispituju svi koji su umešani u kriminal. Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala predsedniče što na sve načine pokušavate da našu državu ojačate. Svi krminalci koji su zaduženi za pljačkanje i uništavanje našeg naroda moraće da odgovaraju.

Natasa

07.02.2021. 23:22

Presednik je dobro rekao, da iz policije i BIA moraju da odgovore kako je moguce da takvi kriminalci, haraju po drzavi a da za to niko nije znao? naravno da je neko znao za ove kriminalce ali nije reogavao iz opravdanih razloga. Otkrice se sve, klupko se odmotava