ХАОС У ЈУТАРЊЕМ ПРОГРАМУ, ЧУЛЕ СЕ ЈЕЗИВЕ ПРЕТЊЕ: Понеси пиштољ да решимо то, Чанак изазвао Шешеља на двобој

Новости онлине

02. 02. 2021. у 10:49

ПРЕДСЕДНИК Лиге социјалдемократа Војводине Ненад Чанак, гостујући у Јутарњем програму ТВ Хепи код Миломира Марића, позвао је лидера радикала Војислава Шешеља на двобој, поручивши му да бира оружје...

ХАОС У ЈУТАРЊЕМ ПРОГРАМУ, ЧУЛЕ СЕ ЈЕЗИВЕ ПРЕТЊЕ: Понеси пиштољ да решимо то, Чанак изазвао Шешеља на двобој

Фото: Принтсцреен

Кометаришући инцидент који се синоћ догодио у Марићевој "Ћирилици", када су Шешељ и Драгослав Бокан ушли у вербални дуел са Чедомиром Јовановићем, после којег је лидер ЛДП напустио студио, Чанак је Шешеља и Бокана назвао смећем и након салве увреда на њихов рачун их позвао да двобој.

- Говорим врло озбиљно! Та гомила смећа, од Шешеља и Бокана па надаље, себе представља као не знам какве интелектуалце националне оријентације. Они су увреда и за интелектуалце и за нацију... Да их видим, све те делије и јуначине без бадигардова... Ево, господо, бирајте оружје, 'ајде да то решимо једно заувек! - рекао је Чанак.

На Марићеву опаску да је још у време Слободана Милошевића учествовао у ТВ дуелима са Шешељом, и да га је Шешељ, као и многе друге, увек побеђивао, Чанак је рекао:

- Ти стварно мислиш да је он неког победио? Његови простаклуци, његова надвикивања... То је један најприземнији сарајевски улични фазон који је он покупио као сељаче које је тамо дошло у школу...

Чанак је, не спуштајући тон, затим поново Шешељу упутио позив на двобој:

- Војиславе Шешељу, чекам те где хоћеш и кад хоћеш с пиштољем, понеси и ти твој, пи*ка ти материна, који си потезао на студенте! Да те видим да решимо то нас двојица већ једном занавек!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)