Вулин о наводима да је у Црној Гори заустављен "Вучићев урбаниста": Такве лажове свет није видео

В.Н.

25. 01. 2021. у 22:04

Вулин о наводима да је у Црној Гори заустављен Вучићев урбаниста: Такве лажове свет није видео

Фото Танјуг

ТАКВЕ лажове, као што су припадници власти у Црној Гори и њихови медијски помагачи свет није видео. Одговорно тврдим да председник Вучић не зна ни ко је Стајић нити се са њим виђа нити са њим разговара. Али, бедним лажовима је потребно да од Србије праве непријатеље.

Ово је вечерас за Новости изјавио министар полиције и лидер Покрета социјалиста Александар Вулин, реагујући на медијске написе у Црној Гори да је данас на граници између две државе заустављен Немања Стајић "лични урбаниста" председника Србије" који је "функционерима СНС мимо прописа укњижио 52 стана и локала".

Фото: Принтскрин/Вијести

- Ти људи су им криви зато што су код себе имали 5.000 евра, иако је дозвољено да се унесе 10.000. Али, ваљда Срби не смеју да имају никакве паре код себе. А оно што никако не смеју да имају код себе то су српске тробојке.

Подсетимо, Стајић, који је градски секретар за озакоњење и двојица српских држављана контролисани су на граничном прелазу Ранче "на основу оперативних података" црногорске полиције. Том приликом је пронађено и 11 застава Србије.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)