СПРЕЧИТЕ ИЖИВЉАВАЊЕ НАД ЛЕКАРИМА И НАРОДОМ : Српска листа осуђује упад у Дом здравља у Штрпцу

Д. З.

20. 01. 2021. у 21:28

СПРЕЧИТЕ ИЖИВЉАВАЊЕ НАД ЛЕКАРИМА И НАРОДОМ : Српска листа осуђује упад у Дом здравља у Штрпцу

Архива Новости

СРПСКА листа најоштрије осуђује сраман и антицивилизацијски упад инспектора тзв. косовске полиције у просторије Дома здравља у општини Штрпце.

СЛ захтева од УНМИК-а, КФОР-а, Европске уније, амбасада у Приштини, представника Светске здравствене организације и осталих стручних тела да хитно реагују и спрече овакво иживљавање над српским лекарима и грађанима на Косову и Метохији.

Ово се између осталог наводи у саопштењу Српске листе и додаје да у тренутку када се читав свет суочава са последицама ове опаке пандемије, и када је вакцина једини начин да се овој пошасти стане на крај, неспособност да за грађане обезбеди вакцине Приштина прикрива насилним упадима у српске здравствене установе и демонстрацијом силе, у нади да ће им то донети јефтине политичке поене.

- У име Српске листе желимо да потврдимо да је ово још један доказ зашто су посланици Српске листе својевремено ускратили подршку овој Влади, али и да ћемо знати да памтећи овакво понашање добро проценимо са ким ћемо бити у коалицији након ванредних избора који су пред нама-истиче се даље у саопштењу Српске листе.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)