„ГЛАВНА ТЕМА” ЈЕ НОСИ ЛИ ВУЧИЋ КАПУ? Ево шта о томе каже његова саветница за медије

Novosti online

17. 01. 2021. у 22:09

„ГЛАВНА ТЕМА” ЈЕ НОСИ ЛИ ВУЧИЋ КАПУ? Ево шта о томе каже његова саветница за медије

Фото: ТВ Пинк принтскрин

САВЕТНИЦА за медије председника Србије Александра Вучића, Сузана Васиљевић каже да је дилема да ли председник Вучић носи капу ,,доказ да је Србија на добром путу", те да то значи да ,,нема других проблема".

Панорамска жичара с кабинама - "гондола", која повезује центар Златибора и планински врх Торник, званично је пуштена у рад. На отварању је присуствовао председник Србије Александар Вучић, а на догађају се окупио велики број грађана.

Председник Србије Александар Вучић рекао је да је на Златибор дошао не због разговора политичких партија, већ да подржи важан пројекат и да покаже колико се као председник Србије радује сваком успеху државе и грађана.

Фото: Принтскрин тв Пинк

За нападе на Твитеру на рачун предесендика Вучића везано за овај догађај, саветница за медије председника Србије Сузана Васиљевић каже се председник радовао овом догађају.

-Председник Вучић се јако радовао годноли на Златибору, радује се и гондоли и на Калемегдану. Нико не може у томе да га спречи. Нико га неће спречити да и тај пројекат заврши. Знам човека. Ако се сећате када је кретао пројекат "Београд на води", пре једно осам година, отац мог пријатеља, пензионисани архитекта, ме је срео на улици и после изјава да ће се "Београд на води" градити ми је рекао: "Поздрави шефа и реци му да одустане. То је пројекат који је немогућ. Ја сам као студент, пре 50-ак година, радио на том пројекту. То се десити неће. Сви који су пробали су пропали и ништа од тога није било." Ево, ми данас имамо "Београд на води" - каже она за тв Пинк.

Коментаришући Посредницу Европског парламента за међустраначки дијалогу у Скупштини Тању Фајон, Васиљевић каже да је она разговарала и са опозицијом и влашћу.

- Она се састајала са делом бојкот опозције не на месту где треба, већ по лобијима хотела. У том смислу она није била опрезна. Није то баш било да се понаша неко ко тако треба да се понаша - каже Васиљевић.

Фото: Инстаграм

О главној дилеми "зашто Вучић не носи капу" Васиљевић каже да је то порука да је Србија на добром путу.

- Ако поред толиких ствари, брину да ли носи капу или не, онда ми немамо других проблема. У другим земљама брину на пример о вакцини и корони, а не да ли предсеник носи капу. Када смо кренули на Златибор није било снега, у путу су нам јавили да је почео да пада. Не знам зашто није понео капу - рекла је она.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)