ВУЧИЋ И МАЛИ У ШЕТЊИ БЕОГРАДСКОМ ПРОМЕНАДОМ: Председник на духовит начин одговорио на замерке опозиције (ФОТО)

Новости онлине

17. 01. 2021. у 13:26

ВУЧИЋ И МАЛИ У ШЕТЊИ БЕОГРАДСКОМ ПРОМЕНАДОМ: Председник на духовит начин одговорио на замерке опозиције (ФОТО)

Фото: Инстаграм

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић се данас прошетао београдском Променадом са министром финансија Синишом Малим.

Вучић је на свом инстаграм налогу "будућност Србије" објавио фотографије из шетње по снегу.

У опису фотографије он је написао да ће кула Београда на води бити завршена пре краја године, али је и на духовит начин одговорио на замерке опозиције.

- У шетњи прелепом београдском Променадом. Кула иза нас биће завршена пре краја године. Београд је свет. П.С. Нас двојица смо без капе и извињавамо се свима због тога - пише у опису слике.

Подсећамо, делови опозиције су замерали председнику Вучићу што током отварања гондоле на Златибору није носио капу, на шта је одговорио јуче током пријема милион доза кинеске вакцине.

- Знате, кад немате шта да ми кажете. Носио сам капу, нисам носио капу. Ако нам је то највећи проблем... Ја мислим да је важније то што смо направили болнице, што смо завршили Храм Светог Саве, повећали плате. Наставићу да не носим капу - рекао је Вучић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (152)

Ivana

17.01.2021. 17:26

Vučić i Mali treba da se hvale velikim uspesima u razvoju naše Srbije, imaju šta da pokažu svom narodu. Hvala predsedniče što na sve načine pokušvate da našu državu jačate. Srrbija se danas cela razvija i gradi.

Ceca

17.01.2021. 18:24

Vučić i Mali svojim radom obezbedili su budućnost ne samo Beogradu, već i cele Srbije. Njihova dela u narednim godinama će se tek videti pošto Srbija bude još više izgrađena a najviše Srbija i srpski narod će biti priznati u evropi i svetu. Ekonomski jaki i samostalni.