ВРАЋАМО СЕ УНАЗАД, НЕМАМО ИМЕНА ЗЛИКОВАЦА: Милена Поповић не губи наду да ће се ипак открити ко стоји иза убиства Оливера Ивановића

Б. Субашић

16. 01. 2021. у 20:43

Док је под сводовима Храма Светог Саве одјекивала заупокојена молитва за мир душе Оливера Ивановића, једног од најзначајнијих лидера косовских Срба, душе живих наставиле су да пате и ишчекују. Стотине пријатеља и поштовалаца пратиле су удовицу и сина убијеног Оливера.

ВРАЋАМО СЕ УНАЗАД, НЕМАМО ИМЕНА ЗЛИКОВАЦА: Милена Поповић не губи наду да ће се ипак открити ко стоји иза убиства Оливера Ивановића

Фото Танјуг

- Богдан и ја три године долазимо и палимо свеће, али чини ми се да смо вратили корак уназад, јер још немамо имена, ни убица ни налогодаваца - рекла је за "Новости" Милена Ивановић Поповић. - Директно ћу се укључити у истрагу, тако што ћу бити присутна на неким од рочишта у Приштини, а моји адвокати ће све пратити. Очекујем да ће поводом ове најаве стићи уобичајене претње и ружни коментари из Приштине, које ми упућују чим их поменем.

Супруга покојног Ивановића је посебно разочарана реакцијом европске мисије и институција ЕУ на гнусни злочин.

- Они су ме разочарали још када је Оливер био у притвору три и по године, али сам после његовог убиства, ипак, очекивала оштрију реакцију, да се директно укључе у истрагу као што су се укључивали у безброј процеса који немају никаквог смисла - каже Милена Ивановић Поповић.

- Али, они реагују на све, осим на шта треба да реагују. Очигледно је да та мисија има за циљ нешто сасвим друго, а не успостављање правног система на КиМ. Верујем највише нашим истражним органима и надам се да ћу у најскорије време добити информације од њих ко се крије иза убиства Богдановог оца.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)