ВРАЋАМО СЕ УНАЗАД, НЕМАМО ИМЕНА ЗЛИКОВАЦА: Милена Поповић не губи наду да ће се ипак открити ко стоји иза убиства Оливера Ивановића

Б. Субашић

16. 01. 2021. у 20:43

ВРАЋАМО СЕ УНАЗАД, НЕМАМО ИМЕНА ЗЛИКОВАЦА: Милена Поповић не губи наду да ће се ипак открити ко стоји иза убиства Оливера Ивановића

Фото Танјуг

Док је под сводовима Храма Светог Саве одјекивала заупокојена молитва за мир душе Оливера Ивановића, једног од најзначајнијих лидера косовских Срба, душе живих наставиле су да пате и ишчекују. Стотине пријатеља и поштовалаца пратиле су удовицу и сина убијеног Оливера.

- Богдан и ја три године долазимо и палимо свеће, али чини ми се да смо вратили корак уназад, јер још немамо имена, ни убица ни налогодаваца - рекла је за "Новости" Милена Ивановић Поповић. - Директно ћу се укључити у истрагу, тако што ћу бити присутна на неким од рочишта у Приштини, а моји адвокати ће све пратити. Очекујем да ће поводом ове најаве стићи уобичајене претње и ружни коментари из Приштине, које ми упућују чим их поменем.

Супруга покојног Ивановића је посебно разочарана реакцијом европске мисије и институција ЕУ на гнусни злочин.

- Они су ме разочарали још када је Оливер био у притвору три и по године, али сам после његовог убиства, ипак, очекивала оштрију реакцију, да се директно укључе у истрагу као што су се укључивали у безброј процеса који немају никаквог смисла - каже Милена Ивановић Поповић.

- Али, они реагују на све, осим на шта треба да реагују. Очигледно је да та мисија има за циљ нешто сасвим друго, а не успостављање правног система на КиМ. Верујем највише нашим истражним органима и надам се да ћу у најскорије време добити информације од њих ко се крије иза убиства Богдановог оца.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)