ВУЧИЋ УПОЗОРИО АЛБАНЦЕ И ЊИХОВЕ МЕНТОРЕ: Ако покушају да учлане Косово у било коју међународну организацију, чекаће их бројна изненађења!

Novosti online

11. 01. 2021. у 22:46

ВУЧИЋ УПОЗОРИО АЛБАНЦЕ И ЊИХОВЕ МЕНТОРЕ: Ако покушају да учлане Косово у било коју међународну организацију, чекаће их бројна изненађења!

Фото: Принтскрин

ПРЕДСЕДНИК Александар Вучић се, током гостовања у “Ћирилци” осврвнуо и на покушаје непризнате државе Косово, да буде призната у многим међународним организацијама и институцијама.

 Он их је упозорио да то не покушавају даље.

- Ако Косово покуша да се учлани у било коју међународну организацију, чекаће их бројна изненађења – нагласио је Вучић. - Они знају да ја не лажем. Ја се не обраћам само њима, него и њиховим менторима.

Све о гостовању председника Вучића у “Ћирилици” можете да прочитате КЛИКОМ ОВДЕ.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (30)

Milica

11.01.2021. 23:23

Ne smemo da se rukovodimo snagom vec razumom i i dijalogom. Svima nam je problem Kosova i te kako znan, ali je svakako prioritet sacuvati mir i ziviot i nikako srljati u rat i pogrom. Politikom preogovora i agresivne diplomatije stici do cila pa kad tad.

Pavle

12.01.2021. 00:02

Svi znaju šta se desilo u prošlosti, ali svi traže krivca u nekom drugom. Mi nećemo da damo ono što je naše. Trebamo da razgovaramo i da se borimo za Kosovo. Svi hoće poraz i poniženje Srbiji, pogotovo Albanci, ali to nećemo dozvoliti.