ВУЧИЋ О ПРИСЛУШКИВАЊУ: Имам снимке својих разговора! Од звона телефона па до краја!

Novosti online

05. 01. 2021. у 12:01

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић изјавио је данас да поседује снимак дела својих прислушкиваних разговора, на којима се чује звоно телефона и цели разговори које је имао.

ВУЧИЋ О ПРИСЛУШКИВАЊУ: Имам снимке својих разговора! Од звона телефона па до краја!

Фото: Танјуг

Ако је потребан већи доказ од тога да је прислушкиван, очекује да му се каже, али се сам неће бавити тим питањем, већ то препушта, како је рекао новинарима у Лаћарку, надлежним српским органима.

- Чувам те снимке и нећу вам то дати, јер нећу да рушим своју државу, пошто верујем у њихову част и поштење људи у овој земљи. И верујем да им страни интереси неће бити испред интереса Србије - навео је Вучић.

Уверен је да ће надлежни тај посао урадити у складу са законом.

- Нећу тиме да се бавим. Наша држава постоји, за разлику од других које постоје само на папиру и којима руководе стране службе. Србија је једна од ретких независних држава и тиме може да се поноси - поручио је Вучић.

Додаје да то само говори да одређени људи не заслужују значку коју имају.

Истиче и да је Србија земља у којој не доминирају интереси туђих страних служби и где се не ради о њиховом интересу.

На питање да прокоментарише изјаву бившег начелника Управе криминалистичке полиције (УКП) Србије генерала Родољуба Миловића - да српска полиција не постоји ако је тачно да је председник Србије прислушкиван годину и по дана - Вучић је кратко одговорио да је Миловић у праву, да такве ствари не смеју да се дешавају.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (39)

Ivana

05.01.2021. 18:21

O čemu mi pričamo Beba Popović da nema interesa u tome, da nema interesa u svakoj naučnoj instituiji, da nema interesa u kontraobeveštajnoj službi. Pitam se da li će policija i tužilaštvo raditi svoj posao kako treba.

Nikola

05.01.2021. 21:39

Vučić nikada ne bi pokrenuo neki proces bez jakih dokaza i vere u one kojima treba to da poveri, pa tako ni sada kada se radi o ovom strašnom incidentu prisluškivanja, on sigurno ne bi javnosti izneo sve dokaze i urušio postupak istrage!