ЂОРЂЕВИЋЕВО СРЕДСТВО ЈЕ ЛАЖ: Председник ДСС одговорио на прозивке лидера покрета "Ослобођење"

С. С. Р.

16. 12. 2020. у 21:14

ПРЕДСЕДНИК покрета "Ослобођење" Млађан Ђорђевић и његово бављење политиком типичан је пример блата у који смо претворили српску политичку сцену. Он је ноторно неозбиљна појава. Њему лаж представља редовно и уобичајено средство у политичкој борби.

ЂОРЂЕВИЋЕВО СРЕДСТВО ЈЕ ЛАЖ:  Председник ДСС одговорио на прозивке лидера покрета Ослобођење

Млађан Ђорђевић и Милош Јовановић

Овако је председник Демократске странке Србије Милош Јовановић у среду одговорио на прозивке које сарадник лидера ССП Драгана Ђиласа данима износи на његов рачун: да глуми опозицију и да сарађује са министром спољних послова Николом Селаковићем.

- Са Селаковићем не одржавам апсолутно никакав контакт, нити сам га икада одржавао (исто важи и за Петра Петковића и Миленка Јованова, за шта су ме такође оптуживали фиктивни интернет портали који истовремено уздижу Ђорђевића као идеалног председничког кандидата). Што се глуме тиче, за њу никада нисам имао нити талента, нити интересовања - каже Јовановић.

Он, је пак додао да управо Ђорђевић одлично глуми:

- Публика би, гледајући га и слушајући, стварно могла да помисли да се ради о бескомпромисном борцу за српско Косово. Проблем је, међутим, што ме је лично тај исти пре само три године, у једном врачарском локалу, убеђивао како је - и ово је цитат - "Косово изгубљено", како "Вучићу треба помоћи у издаји" и "како ће бити Божја правда да управо Вучић изда Косово". Овој жучној и вишесатној расправи која се завршила мојом констатацијом, која је те вечери такође изречена изразито повишеним тоном, да "ви више мрзите Вучића него што волите Србију" (ово "ви" се односило на Ђорђевића и њему сличне), присуствовала су и три сведока.

На тврдње Ђорђевића да Јовановић са "један одсто гласова добија више медијског простора него Александар Вучић", навео је да је на последњим изборима освојено 2,24 процента, али је упитао и како Ђорђевић, оскудног образовања и без икаквих политичких убеђења, уопште добија и секунд медијске пажње.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

vlastimir

17.12.2020. 00:12

Niti srednjoskolci imaju predmet - kao ranije- predvojnicku obuku - a kamoli obavezni vojni rok -kao normalna prava vojnicka obuka za ono najgore,,,,EVENTUALNI RAT,,,smatram kao zreo covek da je najrealnije uvesti obavezno sluzenje vijnog roka makar od 3 do najvise 6 meseci...smatrajuci to dovoljnim za masovniju odbrambenu mladu i sposobnu mobilisanu snagu za odbranu svoje zamlje....ZIVELA SRBIJA