ПОМОЋ СРБИЈЕ ЗА РС: Донација Министарству унутрашњих послова

Novosti online

11. 12. 2020. у 16:23

ПОМОЋ СРБИЈЕ ЗА РС: Донација Министарству унутрашњих послова

Фото Новости

МИНИСТАРСТВО унутрашњих послова Републике Србије донирало је Министарству унутрашњих послова Републике Српске опрему, која ће подићи ефикасност и капацитете коњичке јединице полиције Републике Српске.

Уговор о донираној опреми потписали су директори полиције Републике Србије и Републике Српске Владимир Ребић и Синиша Кострешевић.

По потписивању Уговора, министар Вулин истакао је добру сарадњу два министарства и нагласио да ће она у наредном периоду бити додатно унапређена у циљу веће безбедности грађана Републике Србије и Републике Српске.  

Министар је истакао да су односи Републике Србије и Републике Српске увек били добри, али да их је председник Србије Александар Вучић учинио садржајнијим, делатним и подигао на ниво на коме никада пре нису били.

- Александар Вучић је председник свих Срба и брине о нашем народу где год да живи - поручио је министар Вулин. 

Додао је да је Република Српска наш приоритет.

- Безбедност и сигурност грађана Републике Српске су нам важни колико и безбедност и сигурност грађана Републике Србије - нагласио је министар Вулин.

Директор полиције Републике Српске Синиша Кострешевић захвалио се на донираној опреми истакавши да је то само мали доказ сарадње и добрих односа две полиције.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)