ПРЕТЊЕ ВУЧИЋУ СУ ПРЕТЊЕ СВИМ ГРАЂАНИМА: Селаковић - "Стаћемо на пут онима који желе да сруше Србију"

Novosti online

06. 12. 2020. у 10:31

ПРЕТЊЕ ВУЧИЋУ СУ ПРЕТЊЕ СВИМ ГРАЂАНИМА: Селаковић - Стаћемо на пут онима који желе да сруше Србију

Фото: Ж. Кнежевић

ЧЛАН председништва СНС огласио се поводом нових претњи председнику Србије Александру Вучићу.

Србија и њени грађани уложили су године труда како бисмо наше друштво учинили бољим, међутим постоји очито група појединаца, које из патолошких разлога, или зато што то чини по нечијем диктату, настоје да наше друштво доведу у стање конфликта и саморушавања - наводи Селаковић.


- Претње председнику Александру Вучићу и Српској напредној странци због тога што, уз подршку огромне већине грађана, нашу земљу настоје да врате на пут развоја и сталног напретка, јесу претње не само носиоцима политичких функција, већ свим грађанима чијом вољом настојимо да Србију учинимо бољом, стабилнијом и успешнијом земљом.

- Када смо осуђивали ношење вешала на демонстрацијама покушали су да нас исмевају, а сада смо сведоци да су претње вешањем постале, нажалост, део фолклора и свакодневне политичке фразеологије малобројних екстремиста у Србији. Ипак, то што су уобичајне не значи да су нормалне и допустиве, и зато у интересу нашег друштва морају да се предузму сви потребни кораци како би се претње и вербално насиље заувек прогнали из нашег друштвеног живота - каже члан председништва СНС.

- Очекујем да надлежне правосудне институције оштро и правично реагују у оваквим ситуацијама, са свешћу колико је опасно оно што се догађа.

- Наше друштво мора да стане у одбрану, не само политичке културе, већ и сопственог права на успех, које неки очигледно покушавају да му ускрате.

- Уверавам грађане Србије да никада нико више неће бити снажнији од државе и њених институција, да на нашим улицама неће владати право безобразнијег и+ агресивнијег, и да ћемо свим снагама које су нам на располагању стати на пут онима који Србију желе да сруше и виде на коленима - закључио је Селаковић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (186)

Gaga

06.12.2020. 14:39

Ovome nema kraja. Trolovi opozicije su svakim danom sve agresivniji. Da li treba pretiti bilo kome zbog pripadnosti određenoj političkoj ociji? Naravno da NE!!! Đilasova ,,elita" govori o nekoj demokratiji, a sprovodi anarhiju.

Iris

06.12.2020. 14:40

Predsednik Vučić izložen je konstantnim napadima i monstruoznim pretnjama poremećenih umova. Nadam se da će ta šačica izopačenih pojedinaca biti kažnjena. Pretnje nikada nisu zaustavile velike ljude poput Vučića u ostvarivanju svojih ciljeva.

Luka

06.12.2020. 14:54

"Gospoda" koja upucuju jezive pretnje, putem drustvenih mreza, zaboravili su da je predsednik Vucic, hrabar, sposoban politicar i drzavnik, koji voli svoju Srbiju i radi sve u njenom interesu, ne obazirujuci se na pretnje.

nikola

06.12.2020. 17:29

Srbija i njeni građani uložili su godine truda kako bismo naše društvo učinili boljim, međutim postoji očito grupa pojedinaca, koje iz patoloških razloga, ili zato što to čini po nečijem diktatu, nastoje da naše društvo dovedu u stanje konflikta i samorušavanja

Andjela

06.12.2020. 20:03

Borba za državu je svakodnevna, za njen mir, za sigurnost. Kada vlast svakodnevno radi na tome i na obezbedjenju,mi kao narod uvek pružamo podršku i mir je zagarantovan. Svaka pretnja se treba sankcionisati maksimalno!

Nn

07.12.2020. 09:01

Pretnjama se nista ne postize, oni koji prete nece poreci cinjenicu da Vuckc cini sve za narod i drzavu, da se bori u ovim teskim trenucima koje stvara pandemija korona virusa. Svako ko preti Vucicu ili bilo kome drugom treba da odgovara pred zakonom.