ВУЧИЋ О КРИМИНАЛНИМ КЛАНОВИМА: Неки људи из државног апарата су укључени у мафију, већ имам информације

Novosti online

16. 11. 2020. у 22:51

ВУЧИЋ О КРИМИНАЛНИМ КЛАНОВИМА: Неки људи из државног апарата су укључени у мафију, већ имам информације

Фото: Принтскрин

ПРЕДСЕДНИК Вучић је у вечерашњем гостовању у емисији "Ћирилица" на Хепи телевизији говорио о актуелним темама. Између осталог, председник се дотакао и проблема мафијашких кланова у Србији.

Он је истакао да ће се проблем мафије решити и да је велики проблем што су у кланове укључени и људи из државног врха. Председник је саопштио да је за неке људе већ добио информације.

- Ми ћемо проблем мафије решити. Неки људи су помислили да могу да раде шта хоће. Није проблем само у сукобу два клана, него у томе што су укључили неке људе из државног апарата. Надлежни органи раде свој посао. За неке људе сам већ добио информације. Знате кад се људи сликају у возилима од по 400 хиљада евра, а нису бизнисмени, већ раде у државној служби. Ти мафијаши не могу да постоје без некако у државном систему. Од таквих структура из државе су долазиле информације да уплету моју породицу у мафијашке радње. Све су слагали, као и за Јовањицу и остало. Ја им сада кажем победићемо их све.

Он се осврнуо и на претње које свакодневно добија.

- Немам никакву врсту односа ка претњама, не желим да слушам о њима, зато што знам шта је посао. Доживео сам све што сам желео да доживим, остварио велике промене и реформе без иједног рата. Успео сам да наша држава дође по стопи раста прва у Европи, да подигнемо плате и пензиј... То је оно што ме занима. На претње се не обазирем. Када се борите и радите, када имате снове, можете све. Од првог јануара 5 посто повећавамо плате здравсту, од 1. априла и другима. Надамо се да ћемо успетио са нечим да изненадимо и наше пензионере.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (12)