ЕТО ЗАШТО ЈЕ ЗАПАД БОМБАРДОВАО ЈУГОСЛАВИЈУ: Руси о суђењу терористима ОВК - напад у Бечу је последњи пример

В. Н.

10. 11. 2020. у 19:33

РУСКО Министарство спољних послова, на чијем челу је Сергеј Лавров, саопштило је јуче, коментаришући рад Специјалног суда у Хагу за злочине тзв. ОВК, да сви који су оптужени за тешке злочине морају да се суоче са законом и "заслуженом казном", оценивши да Запад сада схвата коме је НАТО помогао када је бомбардовао Југославију 1999.

ЕТО ЗАШТО ЈЕ ЗАПАД БОМБАРДОВАО ЈУГОСЛАВИЈУ: Руси о суђењу терористима ОВК - напад у Бечу је последњи пример

Фото: Танјуг/ГЛОБСЕЦ/Томас Поспишал/Депоситпхотос

Истиче се да се показало да је "косовска квазидржава" дуги низ година предвођена особама које се повезују са нелегалним активностима на КиМ, укључујући тероризам и организовани криминал.

- Нажалост, западни покровитељи Косова затворили су очи пред овим делом биографија њихових штићеника. Сада западна јавност почиње да схвата коме је НАТО помогао када је бомбардовао суверену Југославију 1999. Косово је постало извор екстремизма и криминала у суседству ЕУ, а доказ је и хапшење двојице косовских грађана, које аустријска полиција сумњичи за умешаност у недавне терористичке нападе у Бечу. Надамо се да ће Запад коначно послушати упозорење о правој природи косовске "државности" и да ће престати да слепо подржава оне који се неће ни на чему зауставити ради својих себичних политичких интереса.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)