РЕКАО ЈЕ ДА МЕ МНОГО БОЉЕ РАЗУМЕ: Вучић открио како је изгледао његов последњи разговор са Амфилохијем

Танјуг

02. 11. 2020. у 16:06

РЕКАО ЈЕ ДА МЕ МНОГО БОЉЕ РАЗУМЕ: Вучић открио како је изгледао његов последњи разговор са Амфилохијем

Фото: Д. Миловановић

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић рекао је данас да су његов последњи и претпоследњи разговор са митрополитом Амфилохијем били много другачији од ранијих, јер му је тада, каже, митрополит рекао да много боље разуме његову позицију и позицију Србије.

Вучић је на конференцији за новинаре после седнице Владе Србије, којој је присустовао, упитан о разумевању људи за проблеме са којима се суочава Београд, напоменуо да је његов последњи и претпоследњи разговор са владиком Амфилохијем био много другачији него разговор пре две године.

- Митрополит Амфилохије ми је рекао да много боље разуме моју позицију и позицију Србије него сто је разумео раније. Нисам био сам, имам и сведоке - рекао је Вучић.

Упитан да ли људи разумеју проблеме са којима се суочава Београд, Вучић је рекао да верује да су људи све образованији и све бољи едуковани по питању проблема са којима се суочава Београд и онога што се збива.

Упитан у којој мери се проблем Косова и Метохије може одразити на развој економије Србије, Вучић је рекао да однос економије и Косова значајним делом међуусловљен.

- То смо знали и до сада. Успевали смо да некако да штитимо наше државне и националне интересе и да нам економија напредује најбрже у Европи - рекао је Вучић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)