ВУЧИЋ СЕО У ОЛДТАЈМЕР И ПРОЗУЈАО ГАЛЕРИЈОМ: 300.000 квадрата, нисам могао све да пређем (ФОТО)

Novosti online

30. 10. 2020. у 11:46

ВУЧИЋ СЕО У ОЛДТАЈМЕР И ПРОЗУЈАО ГАЛЕРИЈОМ: 300.000 квадрата, нисам могао све да пређем (ФОТО)

Фото Tanjug

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић присуствовао је данас отварању Галерије Београд која ће бити највећи тржни центар у региону.

Председник није крио одушевљење и радост поводом отварања новог тржног центра, а како каже, толико је велики да није успео целог да га обиђе.

Како се Галерија Београд простире на 300.000 квадратних метара, председник је одлучио да не пешачи, па је део пута прешао на необичан начин.

Наиме, он је сео у олдтајмер, а у стопу су га пратили новинари.

Фото Tanjug

 

Возио се председник, гледао продавнице, поздрављао окупљене, уживао у обиласку.

Након званичног отварања велелепног тржног центра рекао је да је уверен да ће много људи ове доћи чим се ситуација са корона вирусом смири.

- Видео сам насмејане људе који осећају нову енергију и желе да обезбеде себи сигурну будућност у Србији. Овде ће радити готово 5.000 људи, а на објекту је радило 1.100 људи - открио је председник.

Поред председника, у ретро аутомобилу провозали су се премијерка Ана Брнабић, као и министар финансија Синиша Мали.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (51)

Ivana

30.10.2020. 21:18

Galerija izgleda daleko lepše i ogromno. Hvala našem Vučiću na svemu što radi za nteres naroda i države.Srbija se danas cela razvija i gradi.Aleksandar Vučić zaista želi da građani Srbije i u regionu shvate da Srbija danas se cela razvija i gradi.

Dragan

30.10.2020. 23:37

Tržni centar izgleda fenomenalno a u regionu nema tako lepog šoping centra i na lepšem mestu. Ovo je investicija od turistickog i ekonomskog znacaja za Srbiju i Beograd koja će puniti budžet putem PDV-a i doprinosa zapošljenih a i od poreza na imovinu od vlasnika lokala.