НИКОЛА РАДОСАВЉЕВИЋ ПОСЛАНИК СНС: Влада Aне Брнабић за нове победе Србије

Новости онлине

28. 10. 2020. у 20:51

НИКОЛА РАДОСАВЉЕВИЋ ПОСЛАНИК СНС: Влада Aне Брнабић за нове победе Србије

Фото: Приватна архива

НАРОДНИ посланик и председник Градског одбора Српске напредне странке у Јагодини, Никола Радосављевић, изјавио је да пружа пуну и недвосмислену подршку новој Влади Републике Србије и премијерки Ани Брнабић.

Поручио је да ће  својим радом  дати пун допринос реализацији свих зацртаних циљева нове Владе.

- Ово је Влада победника, тим који ће са председником Александром Вучићем, у тешким временима, који су пред нама, водити Србију у нове економско-друштвене победе - рекао је Радосављевић.

- Могу да изразим лично задовољство што ће на месту премијерке бити поново Ана Брнабић која

је и у протеклом периоду, док је била на челу Владе, показала висок степен одговорности, рада, стручности и знања. Нема сумње да ће тако бити и у времену које је пред нама, а у коме је Ана Брнабић поново на челу Владе

Републике Србије. Поред осталог, Ана Брнабић је и избор председника Александра Вучића, а подсећам да је листа "Александар Вучић - За нашу децу" на изборима добила огромну подршку грађана Србије. Та подршка, према истраживању угледног америчког института ,у овом тренутку је на историјском максимуму, када је реч о Српској напредној странци, рејтинг је скочио на 66%. Зато могу да констатујем да избор министара, појединачно по странкама, јасно показује изражену вољу грађана на изборима, а поштовање воље грађана представља највиши степен демократичности једног друштва.

Према речима Радосављевића ово је на неки начин и Влада континуитета и он је уверен ће  успети да достигне високо постављене циљеве.

- Лествица је високо подигнута, а изазови који су пред нама су заиста велики. Зато у новој Влади, на местима министара имамо и нова лица, нове

људе, нову енергију. То су људи од знања и кредибилитета и уверен сам да ће свако од њих понаособ дати целог себе у борби за још бољи живот грађана Србије, за веће плате и пензије, економски развој, за заштиту живота грађана у борби против невидљивог и подмуклог непријатеља какав је корона вирус. Наравно, ту је и одсудна борба за очување српских интереса на Косову и Метохији. Посебно велики терет и одговорност имаће министарства полиције и правде, јер нам, како је најавио председник Александар Вучић, предстоји велика, обимна и бескомпромисна борба против корупције, криминала и мафије, који разједају наше друштво , наносе му огромну штету и уносе несигурност код грађана. Никада у историји и нигде криминал није био јачи од државе па неће ни код нас. То је битка коју ће држава Србија добити. Ту је наравно и озбиљан задатак за министарство одбране и даље јачање војске, њене оспособљености и техничке опремљености, јер је јака војска најбољи вид одвраћања потенцијалних непријатеља.  Србија и њени грађани од ове Владе могу да очекују још боље резултате и могу мирно да спавају - поручио је народни посланик Никола Радосављевић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)