ПРВА ИЗЈАВА МИНИСТАРКЕ ДАРИЈЕ: Задатак сваког појединца треба да буде борба са короном - Све наше послове обављамо у светлу пандемије

Новости онлајн

26. 10. 2020. у 14:46

ПРВА ИЗЈАВА МИНИСТАРКЕ ДАРИЈЕ: Задатак сваког појединца треба да буде борба са короном - Све наше послове обављамо у светлу пандемије

Фото: Принтсцреен/Прва

КАНДИДАТ за министра за рад, запошљавање борачка и социјална питања Дарија Кисић Тепавчевић каже да задатак сваког појединца, без обзира којим се послом бави, треба да буде борба са вирусом корона.

Она је на тај начин одговорила на питање новинара шта ће бити највећи изазови у ресору који преузима.

- Све наше послове обављамо у светлу пандемије. То треба да буде задатак свих нас, без обзира какве знанично имамо функције. Улога сваког од нас је да спречи да се инфицира и да преноси даље инфекцију - рекла је Кисић за ТВ Прва.

Она је навела да министарство које преузима покрива домове за старе где је највећа опасност да се вирус шири, где инфекција може да направи прави пожар.

- Ту је широк спректар других деловања и других ресора. У овом моменту све треба да посматрамо кроз призму вируса који нас окружује. Ако желимо да се вратимо нормалним животним активностима и да радимо наше послове на другим пољима, прво морамо да контролишемо овај вирус - навела је она.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)