ДОКТОРКА КИСИЋ О МИНИСТАРСКОЈ ФОТЕЉИ: Причала сам са Вучићем и Аном Брнабић и почаствована сам - спремна сам да дам максимум за своју земљу

Новости онлајн

25. 10. 2020. у 14:17

ДОКТОРКА КИСИЋ О МИНИСТАРСКОЈ ФОТЕЉИ: Причала сам са Вучићем и Аном Брнабић и почаствована сам - спремна сам да дам максимум за своју земљу

Фото: Танјуг

ДОКТОРКА Дарија Кисић Тепавчевић је једна од нових министарки у влади Србије.

Нешто пре него је ова информација објављена након завршене седнице Председништва Српске напредне странке, докторка Дарија је овако говорила о министарсткој фотељи:

- Јесте чињеница да сам обавила разговор са председником Александром Вучићем и премијерком Аном Брнабић, али не бих о томе детаљније причала. Осећам се почаствовано и оно што је сигурно јесте да ћу у наредном периоду трудити да урадим најбоље што могу за земљу коју волим највше на свету - одговорила је др Дарија Кисић Тепавчевић на питања да ли ће бити министарка у новој влади.

Она је гостујући у јутарњем програму телевизије Прва, истакла да је свако фокусиран да ради свој посао и да је то једина суштина.

- Није то ништа занимљиво, ни у овом ни у било ком моменту, свако од нас је радио свој посао. Да ли сам затечена и да и не, да ли сам спремна да пружим максимум за своју земљу јесам. Ако гледамо састав и видимо доста дама које су у влади убеђена сам да то што смо жене није била основни критеријум, већ да је у питању била стручност и спремност да се држави пружи максимум - објаснила је др Кисић Тепавчевић.

На питање да ли остаје члан Кризног штаба и уколико буде нова министарка др Кисић рекла је - да!

- Да, борба са короном је основни задатак свих нас, сви имамо и друге послове али превасходно наш задатак треба да буде борба са короном.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)