СНС ШАБАЦ: Зеленовић би да тужи народ суду у Стразбуру

Танјуг

16. 10. 2020. у 18:48

ГРАДСКИ одбор Српске напредне странке Шабац наводи да је најава Небојше Зеленовића да ће се жалити Суду у Стразбуру због "наводних неправилности" на изборима у Шапцу, те да ћему противник у тој парници бити председник Србије, само је још један од начина на који жели да себе промовише као новог лидера опозиције.

СНС ШАБАЦ: Зеленовић би да тужи народ суду у Стразбуру

Фото: А. Д.

У саопштењу које је достављено медијима СНС критикује Зеленовића због тога што у тој намери поново "опањкава своју државу".

"Бедан је покушај малог политиканта Зеленовића да се уздигне до државничког нивоа Александра Вучића, који му је крив само зато што је листа која носи његово име на изборима у Шапцу разнела у парампарчад Зеленовића Зеленовићеву пропалу политику и криминални клан Душана Петровића", наводи у саопштењу СНС.

Подсећају да је Зеленовић најпре тражио да се пониште резултати избора на свих 100 бирачкх места у Шапцу, а затим је "уочи последњег круга избора донео у историји српског вишестраначја најгори правилник о гласању, куповао гласове за три хиљаде динара, а његови сарадници претили, уцењивали и подмићивали грађане да гласају за њега".

СНС, међутим, констатује да је "народ јачи од његових сплетки и лажи", због чега је и дао поверење листи која носи Вучићево име. Народ је победио, па Зеленовићсад хоће да народ тужи суду у Стразбуру, костатује СНС.

"Он би највише волео да га неко из иностранства постави да он буде власт, а да Србија буде протекторат", наводи СНС и констатује да се то неће догодити јер је Србија "захваљујући политици Александра Вучића суверена, независна и слободна земља, а Шабац је, захваљујући изборној вољи народа, поново слободан град".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)