ЛАЖНА ПОЛИЦИЈА ЛАЖНЕ ДРЖАВЕ РЕАГОВАЛА: Ево шта су решили да ураде због српског свештеника који је скинуо албанску заставу са Кошара

Novosti online

15. 10. 2020. у 17:52

ЛАЖНА ПОЛИЦИЈА ЛАЖНЕ ДРЖАВЕ РЕАГОВАЛА: Ево шта су решили да ураде због српског свештеника који је скинуо албанску заставу са Кошара

Фото: Новости

"ПОРТПАРОЛ" тзв. косовске полиције за регион Ђаковице Нисрет Џуркај изјавио је данас да ће против српског свештеника, који је скинуо албанску заставу са карауле Кошаре, бити покренут поступак због кривичног дела "подстицање мржње", преноси Газета Експрес.

Српски свештеник скинуо је албанску заставу која је стајала на осматрачници на Кошарама.

Након извештавања медија тзв. косовска полиција изашла је на лице места.

Џуркај је истакао да је око 15 часова "полиција" изашла на лице места и да је застава била тамо, дакле да није уклоњена.

Фото: Новости

Такође је додао да ће против српског свештеника бити покренут поступак због кривичног дела "подстицање мржње".

Фото: Новости

- Полицијска патрола је око 15 часова изашла на место догађаја и застава је била тамо. Очекује се да ће истражитељи доћи на лице места и у договору са тужиоцем покренути поступак против свештеника због кривичног дела "подстицање мржње" - рекао је Џуркај.

Српски медији известили су данас да је свештеник из Београда 10. октобра уклонио албанску заставу коју је 1999. године ОВК поставила на Кошарама.

(Косово онлајн)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

Varto Marx

15.10.2020. 18:41

Vidi se tko je gazda u kuci. Siptar ne propuesta nista slucajnodti, upotrebljava sva sredstva protiv svih gradjana Srpske nacionalnosti, pa i protiv svestenika. Dok Beograd kao i dosada sve mirno posmatra kao da se nista ne desava, i nista nije dosada preduzeo, a vjerovatno ako svestenika uhapse nikakve pomoci nece imati. od strane Srpske vlade.

sima

15.10.2020. 18:41

Vi šiptari podstičete mržnju prema drugim narodima na Kosovu. Vi ste zavesili tuđu -Albansku zastavu na vojnom objektu karaula koja je Srbska. Vas treba da tuži Srbija za širenje nacionalne mržnje prema Srbima. Srbiaj država da oštro reaguje na ove šovinističke pretnje šiptarskih zločinaca. Kosovo nije nikad bila država niti će ikad biti,Kosovo je Srbska pokrajina i ako bog da šiptari je moraju vratiti tamo gde joj je mesto. Ovaj šovinista čisto provicira,neigrajte se mržnjom da vam se nebi slučajno njom vratila. Ako Srbi puknu za 24 sata je Kosovo oslobođeno. Ovo nije više 99-ta?šiptari nezaboravite,imamo vas pun k.rac,dojadili ste i bogu i Alahu.

Goran cirilicom

17.10.2020. 07:47

Не разумем...човек скинуо заставу наше суседне државе, са наше херојске карауле која је симбол отпора НАТО злу. Застава коју су натакарили неки терористи, дакле сведочи да је Албанија учествовала у агресији са НАТО