ТРАМП ПИСАО ВУЧИЋУ! Захваљујем се за златник, све најбоље желим Вама и великом народу Србије

Новости онлине

07. 10. 2020. у 19:16

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић добио је данас писмо од свог америчког колеге Доналда Трампа у којем дословце стоји:

ТРАМП ПИСАО ВУЧИЋУ! Захваљујем се за златник, све најбоље желим Вама и великом народу Србије

Фото: Инстаграм/ buducnostsrbijeav

"Поштовани г. председниче,

Захваљујем Вам се за златник (који сте ми поклонили) и на томе што сте ми се придружили у Белој кући како бисмо радили на трајном миру и просперитету на Балкану.

Фото: Приватна архива

Одушевљен сам Вашом изузетном храброшћу на отпочињању нормализације економских односа са (тзв.) Косовом и радујем се наставку стварања безбеднијег, јачег и још просперитетнијег региона.

Све најбоље желим Вама и великом народу Србије.

С поштовањем, Доналд Трамп"

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (60)

Željko

07.10.2020. 19:45

Odnosi Srbije i Amerike drastično su poboljšani otkad je Vučic na mestu predsednika Srbije.Podjednako smo okrenuti Istoku i Zapadu, što Tramp i uvažava. Smeši nam se lepa saradnja po pitanju privredno- ekonomskih odnosa dveju država.

Rade

07.10.2020. 19:55

Лепо речено "трајни мир" , било би то лепо да се спусте на земљу и једном овде завлада мир и напредак и у будућности наша поколења живе срећно и богато...

Šator

07.10.2020. 20:47

Стипу причу, то дајте шипцима и конвертитима, нас интересују само конкретне ( и опипљиве ствари). Пријатељство нас не интересује (њега имамо гдје треба), само ајмо интересе да договарамо...

TeslaUSA

08.10.2020. 04:44

Samo je čudo da je Tramp pobjedio 2016. godine, kada je protiv njega bila čitava propagandna mašina globalističkog establišmenta. Ako opet pobjedi to će biti čudo, ali i dokaz da obični američki narod zaslužuje Nobelovu nagradu.

Dada

08.10.2020. 07:24

Zahvaljujuci zalaganju i pozrtvovanosti predsednika Aleksandra Vucica i vlade ugled Srbije u svetu je sve veci veci. Znacajna saradnja za stvaranje sve bezbednijeg, jačeg i još prosperitetnijeg regiona.