ГИК ПОНИШТИО ГЛАСАЊЕ У ШИПУРСКИМ ЛИВАДАМА: Ново одуговлачење љути Шапчане

А.Д.

05. 10. 2020. у 12:43

ОДЛУКОМ шабачке Градске изборне комисије, на седници у недељу увече, распуштен је бирачки одбор бирачког места број 28. Шипурске ливаде.

ГИК ПОНИШТИО ГЛАСАЊЕ У ШИПУРСКИМ ЛИВАДАМА: Ново одуговлачење љути Шапчане

Фото А. Делић

Донето је и решење о понављању гласања због тога што је у материјалу пронађен један листић више.

И овога пута на седници ГИК-а гласало се 10:10 (СНС и ЗС против ЗЗС, "Метле" и "Прилике"), а по закону о управном поступку, пресудио је "златни глас" председника ГИК-а Будимира Павловића, који вреди за два.

Такође, стигла су два приговора на регуларност гласања на бирачком месту у селу Дреновац и три приговора на за биралиште у Шеварицама, а ГИК ће их размотрити на следећој седници.

Локални избори у Шапцу поновљени су у недељу 3. октобра на 5 од 100 биралишта, а убедљиву победу из јуна потврдила је СНС. Иначе, то је било треће понављање и оно није могло да поремети распоред снага у локалном парламенту, па се ново одуговлачење све мање свиђа Шапчанима.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (1)

AMatić

05.10.2020. 12:49

I taj šabački GIK kao i Zelenović žive u nekakvom transu, ovi graađani gde se poništavaju izbori ne treba ni da izlaze više na birališta zato što i sa njihom glasovima ( da glasaju za Zelenovića) SNS je pobednik. Živela Srbija