ВУЛИН УЗВРАЋА РАМИ: Премијер земље у којој се налази Жута кућа, где су Србима вадили органе, да бира речи када говори о злочинима

Novosti online

04. 10. 2020. у 17:21

- ПРЕМИЈЕР земље у којој се налази Жута кућа, место где су Србима вадили органе и продавали их, морао би да буде много пажљивији и да бира речи када говори о злочинима. Ја сам мислио да је Еди Рама данас отворио уста да би осудио покушај убиства српске деце у школи у Доњој Брњици. Уместо тога, он хвали и брани убице и терористе из тзв. ОВК.

ВУЛИН УЗВРАЋА РАМИ: Премијер земље у којој се налази Жута кућа, где су Србима вадили органе, да бира речи када говори о злочинима

Фото Танјуг

Ово је изјавио министар одбране Александар Вулин у ергели “Карађорђево”, где се данас одржава манифестација “Куп Војске Србије”.

- Премијер земље која подржава убице из тзв. ОВК морао би на коленима да клечи и тражи извињење од побијене српске деце пре него што тражи да се њему било ко за било шта извини. Не знам зашто нападају Еди Раму у Албанији, али знам да га у Србији нико неће напасти уколико осуди терористе из тзв. ОВК за убиство и силовање дванаестогодишње девојчице у селу Клечка, од стране браће Мазреку, убица из редова тзв. ОВК. Не знам зашто га нападају у Албанији, али знам да га у Србији нико неће осудити ако већ једном каже да је против тога да се Шиптари уједине у "великој Албанији" и да разбију још три или четири државе на Балкану да би они створили своју.

Нека то каже и ето имаће сваку подршку у Србији. Не знам зашто нападају Еди Раму у Албанији, али знам да га у Србији нико неће напасти ако већ једном стварно буде пожелео мир, а дотле, гади ми се човек који прави "велику Албанију", а говори о миру - поручио је министар Вулин.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)