БОЛЕР СЕ ЗАХВАЛИО ВУЧИЋУ И БРНАБИЋ НА САРАДЊИ: Директор ДФЦ објавио фотографију и поруку на српском језику (ФОТО)

Танјуг

29. 09. 2020. у 23:35

БОЛЕР СЕ ЗАХВАЛИО ВУЧИЋУ И БРНАБИЋ НА САРАДЊИ: Директор ДФЦ објавио фотографију и поруку на српском језику (ФОТО)

Фото: Танјуг/Зоран Жестић

ИЗВРШНИ директор америчке Међународне развојне финансијске корпорације (ДФЦ) Адам Болер захвалио је вечерас на Твитеру председнику Србије Александру Вучићу и премијерки Ани Брнабић на подршци и сарадњи на увећању економског раста Србије предвођеног приватним сектором.

Болер је у поруци, коју је објавио на српском језику, нагласио да ће ДФЦ радити на финансирању пројеката из области инфраструктуре, енергетике и технологије и других.

Уз то, он је објавио фотографију, направљену током његове званичне посете Београду, на којој се налазе и Вучић, Брнабић и специјални изасланик Беле куће за дијалог Београда и Приштине Ричард Гренел.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (83)

Veliša

30.09.2020. 10:01

Ovo je istorijski trenutak za nas.Gde god da je DFC došao tu je zemlja oživela. Zahvalan sam pre svega našem rukovodstvu našoj Vladi što je uradila pravu stvar po pitanju dolaska DFC u našu zemlju samim tim nam je osigurana budućnost.

Dragan

30.09.2020. 11:16

Dolaskom DFC-a u Srbiju finansiraće se projekti iz oblasti infrastrukture, energetike i tehnologije i td... i Srbija će time definitivno postati lider u regionu. Izgleda da će poseta naše delegacije u Vašingtonu doneti dobre rezultate i boljitak Srbiji i njenim građanima.

Dejan

30.09.2020. 12:08

Dolazak DFC-a će sigurno da ojača srpsku privredu, iskreno očekujem i nova radna mesta i puniji budžet lokalnih samouprava i Srbije. Izvršni direktor Adam Boler se zahvalio Aleksandru Vučić i Ani Brnabić na velikoj podršci.

Milan Nenadovic

30.09.2020. 13:14

Saradnja država koje čine "Mini Šengen" sa DFC-om umnogome će doprineti ekonomskom i privrednom razvoju tih država, kao i razvoju preduzetništva u njima. Decenijama unazad zapostavljani regio Srbije dobiće izgrađenu saobraćajnu infrastrukturu i šansu za razvoj, a samim tim i ostanak ljudi da žive u njima.

Darinka

30.09.2020. 17:10

Ovo je izuzetan politički, ekonomski i sveopšti napredak u međusobnim odnosima Srbije i SAD. Još ovakav sporazum sa svetskom velesilom nam je nedostajao da ova vlada na čelu sa predsednikom Vučićem zaokruži, oko cele zemaljske kugle pozitivan imidž o Srbiji, a koji smo izgubili u vremenu bezuspešnih predhodnika koji nam i danas podmeću mine u svakom poslu.