САМО МУК У ПРИШТИНИ, НИСМО ЗАБОРАВИЛИ ИВАНОВИЋА: Премијерка Брнабић о истрази због убиства лидера косовских Срба

Танјуг

29. 09. 2020. у 14:04

САМО МУК У ПРИШТИНИ, НИСМО ЗАБОРАВИЛИ ИВАНОВИЋА: Премијерка Брнабић о истрази због убиства лидера косовских Срба

Фото: Тањуг

ПРИШТИНИ не одговара да се сазна истина о убиству Оливера Ивановића јер би у супротном они већ открили и налогодавце и убице, изјавила је премијерка Ана Брнабић.

На питање да ли је данас, 1.000 дана од убиства Ивановића, познато нешто о томе шта се заправо десило, Брнабићева је одговорила да ће се до правде доћи кад-тад.

Премијерка Србије је рекла да, нажалост, истрага мора да се води у Приштини и подсетила да је Београд тражио да учествује у њој, што није дозвољено. Апеловала је и на Унмик и Еулекс да се убиство Ивановића истражи, да се дође до истине и да се починиоци казне.

- Нажалост, из Приштине имате само мук о тој теми. Ми ту тему нећемо заборавити и наставићемо да тражимо истину и да тражимо ко су убице и због чега је убијен Оливер Ивановић. И ако то траје 10 година и ако траје 100 година нећемо заборавити. До правде ће се доћи кад-тад - истакла је Брнабићева, пренео је Танјуг.

Лидер Грађанске иницијативе „Слобода, демократија, правда“ Оливер Ивановић убијен је 16. јануара 2018. године у Косовској Митровици.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)