ХРВАТСКА сматра да је време за ревизију Дејтонског споразума, рекао је хрватски премијер Андреј Пленковић на онлајн седници Генералне скупштине Уједињених нација.

Hihi dasa traži jednakost hrvata u bih, e moj sinko prvo pogledaj u svoje dvorište što se tiče jednakost prava naroda to jeste srba u hrvatskoj pa onda možes da pričas. Srbi su kod vas tamo manjina narod, pametnome dosta.

Ivan Zgrozeni

26.09.2020. 19:20

Niposto ne dozvoliti promene. Hrvati u BiH su u mnogo boljem polozaju nego Srbi u Hrvatskoj. Dodik je napravio veliku gresku sto je uopste razgovarao sa hrvatskim politicarima. Zamislite da Srbija trazi promenu Dejtonskog sporazuma. Ponovo bismo bili bombardovani.

ludi milojko

27.09.2020. 01:38

ustasa kaze da je dejtonskim sporazumom okoncan rat. ustasa bi da menja sporazum kojim je okocan rat. dakle, jasno je zakljuciti da ustastvo nema mira i da ustasa zeli novi rat. samo, ustase bi ovoga puta trebalo da znaju dve stvari: prvo, prilike u svetu se menjaju i nije bas sve isto kao i 90tih kada su cvileli kao psi da im zapad pomogne. drugo, u jednom fer ratu, gde bi smo bili samo mi i oni, treba da znaju da nemaju ni trunke sanse, i da mogu samo da podviju repove i da cvile kao sto su to radili 90tih. ustase su hrabre samo kada iza njih stoji barem 20-30 drzava. u suprotnom su obicne kukavice i sekaperse.

Boris

27.09.2020. 06:34

Bilo koji hrvatski funkcioner nema moralno pravo da trazi za Hrvate bilo sts u susjetstvu nakon sto su Srbima na neustavan nacin oduzeli konstitutivnost ,Plenkovicev funkcioner iz HDZ-a prof.Lucic kaze da su Srbi izgubili pravo na konstitutivnost u Hrvatskoj posle agresije na Hrvatsku a svi znamo da su Hrvati oduzeli Srbima konstutivnost u Septembru 1990 donoseci novi neustavni ustav posle ceka su otpoceli gradjanski sukobi a kasnije i gradjanski rat

Miomir Maksimcev

27.09.2020. 08:47

Ne dozvoliti promene Dejtonskog sporazuma. Neka se dogovore sa partnerom iz Federacije. 1991. su sa njima nasli zajednicki jezik neka ga nadju opet. Svaka promena Sporazuma ugrozava opstanak Srba jer bi opet bili zrtve majorizacije. Dodik ne sme da se igra vatrom. Pamet u glavu. Dejton je najbolje resenje. Sruse li dejton, RS da se ujedini sa Srbijom a Federacija sa Hrvatskom.