ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ НАКОН САСТАНКА СА ЕРДОГАНОМ: Разовор о политичкој сарадњи, инфраструктурним пројектима и индусрији

Д. Н.

25. 09. 2020. у 16:55

ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ НАКОН САСТАНКА СА ЕРДОГАНОМ: Разовор о политичкој сарадњи, инфраструктурним пројектима и индусрији

Фото: Инстаграм

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић на Инстаграм профилу buducnostsrbijeav после састанка са турским председником Реџепом Тајип Ердоганом написао је да су имали одличан састанак о свим важним темама.

- Са председником Републике Турске @rterdogan којег сматрам пријатељем Србије, имао сам одличан разговор о свим важним темама. Ако погледате где смо све били у последњих месец дана, види се једна жива активност, велика борба у тешким условима да сачувамо нашу економију.

Разговарали смо о нашој политичкој сарадњи, нашим инфраструктурним пројектима које радимо, разговарали смо о индустријској зони која ће бити једна од две или три најбоље у свету и коју би требало да направе на територији Војводине. То би био подстицај за раст наше економије. Разговарали смо и о регионалним односима, како можемо да чувамо мир и стабилност, као и о нашој сарадњи у међународним организацијама и институцијама. Тражио сам разумевање за српску позицију. Показао је велико поштовање за нашу земљу - пише на buducnostsrbijeav.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (28)

djodja13

26.09.2020. 09:18

Šta doživesmo Turčin prijatelj ".. o zar je i to moguće..".A šta bi sa narodnom , ne veruj Turčinu ni latinu i kad darove daju, (zavisno skim razgovaramo zapadom ili Turcima).Samo interes i ništa više, lepe reči iz kurtoazije.