НЕЋУ ВАЉДА У ДРУГУ ЛИГУ: Ивица Дачић о новој влади

Танјуг

25. 09. 2020. у 09:39

НЕЋУ ВАЉДА У ДРУГУ ЛИГУ: Ивица Дачић о новој влади

Зоран Јовановић

МИНИСТАР спољних послова Ивица Дачић каже, упитан да ли очекује да буде шеф дипломатије и у новој влади, да и даље жели да игра у Лиги шампиона и да неће да иде у другу лигу.

- И даље желим да играм у Лиги шампиона, нећу ваљда да идем у другу лигу - навео је он за ТВ Прва.

Појашњава да је то логично и да не разуме српску опозицију која једино зна да "удара на децу, у браћу оних који су на власти".

- Сада се зову удружена опозиција. Шта они тиме говоре, да ће тако да остану за стално - рекао је он.

На констатацију новинара да ће многи рећи да Дачић не може да разуме опозицију јер је за 30 година две, три године био у опозицији, он је рекао да је у периоду док је био опозиција схватио да су социјалисти много бољи од оних на власти и да је "глупо бити у опозицији".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Varto Marx

25.09.2020. 16:48

Druze Dacicu nisti za drugu ligu, Tacno je da imas iskustva kao ministar vanjskih poslova ali nazalost rezultati nisu dovoljni, nisi obavijo posao kako treba. Vladi Srbije treba sveza krv, dinámica i spreman ministar ili ministrica na strani vanjske politike.

Sparta

25.09.2020. 20:12

Da ostanes i dalje MIP i da nastaviš i dalje povlačenje priznanja lažne države KIM !!! Jer šiptari nisu uopste prestali sa svojim lobiranjem za priznanje lažne države KIM !!! To ti je prioritet, pa onda da se jos vise angazujes za jos vece veze sa Rusijom u svakom smislu i u svakom pogledu !!! Rusija nam je jedini i pravi prijatelj !!!