ГРЕНЕЛ ОДУШЕВЉЕН ПОТЕЗОМ КОСОВСКИХ СРБА: Објавио фотографије Газивода и поруке подршке Доналду Трампу

Новости онлине

24. 09. 2020. у 21:02

СПЕЦИЈАЛНИ представник америчког председника за дијалог Ричард Гренел објавио је данас на друштвеним мрежама фотографије језера Газиводе на којима се види натпис "Језеро Трамп" (Лаке Трумп).

ГРЕНЕЛ ОДУШЕВЉЕН ПОТЕЗОМ КОСОВСКИХ СРБА: Објавио фотографије Газивода и поруке подршке Доналду Трампу

Фото: Танјуг/Зоран Жестић

Гренел је у сторију на Инстаграм налогу објавио две фотографије не кријући одушевљење због потеза Срба са севера Косова.

Гренел је фотографију језера Газиводе са натписом "Језеро Трамп" објавио и на Твитеру уз поруку да су се обе стране "сложиле око новог имена".

- Како назвати језеро које је Приштини и Београду озбиљан камен спотицања упркос компромису који су осмислиле САД о покретању студије изводљивости да се створе радна места и више енергије за регион... тако да су се обе стране сложиле око новог имена: Језеро Трамп - написао је Гренел на Твитеру.

Срби на северу Косова и Метохије данас су на Брњачком мосту, на путу који повезује Београд и Приштину, и на брани језера Газиводе, поставили велике транспаренте којима су председнику САД Доналду Трампу послали поруку подршке, због његове борбе за мир и напредак у региону и ангажовања у дијалогу Београда и Приштине.

Фоот. Новости"

На мосту је освануо транспарент са поруком на енглеском "Председниче Трамп, косовски Срби захваљују Вам на томе што доносите мир".

Транспарент је постављен и на брани језера Газиводе и на њему пише "Језеро Трамп".

Гренел је на фотографијама ознацио језеро Газиводе које се налази на северу Косова и америчког председника Трампа.

(Косово Онлине)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)