ВУЧИЋ СВОЈИМ ОБРАЋАЊЕМ ИЗАЗВАО ОДУШЕВЉЕЊЕ КИНЕЗА: МЕДИЈИ у Кини су са пажњом пренели обраћање председника Србије у УН (ВИДЕО)

Novosti online

24. 09. 2020. у 12:51

ВУЧИЋ СВОЈИМ ОБРАЋАЊЕМ ИЗАЗВАО ОДУШЕВЉЕЊЕ КИНЕЗА: МЕДИЈИ у Кини су са пажњом пренели обраћање председника Србије у УН (ВИДЕО)

Фото: Танјуг

ВОДЕЋИ државни медиј Женмин Жибао на својој апликацији титловао и синхронизовао на кинески излагање председника Вучића.

- Обраћање председника Србије на Генералној дебати Уједнињених нација. Вучић је изразио своју захвалност Кини и истакао пријатељство између две земље - написао је у опису снимка.

Ово је само још један доказ колико су јаке и пријатељске везе две државе и лично пријатељство два председника.

Подсетимо, Александар Вучић је, обраћајући се на Генералној дебати у оквиру 75. заседања Генералне скупштине Уједињених нација, поручио да Србија снажно подржава мултилатерализам и принципе садржане у Повељи УН и захвалио се на помоћи пријатељских држава када јој је то било најпотребније.

- Желим да се захвалим нашим европским партнерима, нашим кинеским пријатељима, као и нашим руским пријатељима - рекао је Вучић, који је на помоћи захвалио и Уједињеним нацијама и Светској здравственој организацији.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (31)

Varto Marx

24.09.2020. 14:10

Ako posejes pzneces, Srpska izreka, Lijepo od predsjednika Vucica sa velikim postovanjem, Kina kao i Russija zaslizuju veliko priznanje, od uvijek su bili Srpski bliski prijatelji, ito nezaboravno.Postovannje iznsd svega vijecno i b r a t s k o.

star

24.09.2020. 15:21

Nikakvo iznenađenje nije za nas što je Vučić istakao prijateljstvo i pomoć koju imamo od Kine, jer on tako nešto nikada ne može ni neće zaboraviti i bilo gde da ima priliku da se obrati, Vučić će to stalno ponavljati.