ВУЧИЋ: Са Милом Ђукановићем никада нисам имао никакве пословне аранжмане, не познајем Бечића, Кривокапића и Абазовића

Novosti online

24. 09. 2020. у 10:37

ВУЧИЋ: Са Милом Ђукановићем никада нисам имао никакве пословне аранжмане, не познајем Бечића, Кривокапића и Абазовића

Фото: Танјуг/Зоран Жестић

ЗА мене је најсмешније то што ме последњих дана оптужује Мило Ђукановић да сам га срушио, а данас су наши нову флоскулу да сам хтео да га ослабим, али не да га срушим, каже председник Србије Александар Вучић.

- Не знам ни шта бих рекао, притом то је све више мешања и из Црне Горе и региона у наше унутрашње односе, и директно се мешају, признали су независност Косова, погазили резолуцију 1244, и онда поред свега тога кажу да се Србија меша - рекао је председник Србије.

Како каже, никада није имао никакве пословне аранжмане са председником Црне Горе Милом Ђукановићем.

Када је реч о будућем мандатару за састав нове црногорске владе Здравки Кривокапићу, Вучић каже да их не познаје (Кривокапића, Алексу Бечића и Дритана Абазовића), и да је "можда једном срео Бечића".

- За мене су важни они људи са којима имамо братске и пријатељске односе, попут Андије Мандића и Милачића - рекао је Вучић.

Каже и да данас путује у Турску на разговоре са председником Турске Тајипом Ердоганом.

ЖЕЛИМО НОРМАЛНЕ ОДНОСЕ СА ЦРНОМ ГОРОМ, ВРАТА СРБИЈЕ ОТВОРЕНА

Председник Александар Вучић рекао је данас да Србија жели сарадњу и нормалне односе са Црном Гором као и да су врата наше земље отворена за све људе из Црне Горе.

"Немамо ближег, то што они сви заједно желе да покажу амбасадорима у Подгорици, како су далеко од Србије, како ће не знам шта све да ураде... Ми са тим немамо проблем. Нека кажу и раде шта хоће, ми ћемо овде да будемо увек спремни да сачекамо браћу, пријатеље из Црне Горе за сарадњу", рекао је Вучић.

Он је навео да су сва врата Србије у потпуности отворена за све људе из Црне Горе.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (16)