МИЛАКОВИЋ: Наставити са решавањем приоритета

С.М.

22. 09. 2020. у 17:22

МИЛАКОВИЋ: Наставити са решавањем приоритета

Фото: Град Бањалука

ПОТПРЕСЕДНИК Скупштине Града Бањалука Милан Милаковић иницираће да Град Бањалука покрене поступак и распише тендер за пројектну документацију за решавање приоритета по питању саобраћајне инфраструктуре за наредни период у више бањалучких мјесних заједница.

Милаковић је похвалио рад Градске управе и Владе Српске на реализацији две фазе Шарговачке улице, те додао да је потребно наставити са системским решавањем приоритетних проблема грађана.

- Приоритетне дионице су саобраћајнице у Дебељацима, Куљанимам, Барловцима, завршетак Шарговачке, Ненада Костића и саобраћајница кроз Мотике. Град Бањалука треба да распише тендер за израду пројектне документације, да започне процес и да знамо колико ће коштати решавање тих приоритета у наредних годину – две. Реализацијом ових пројеката, не бисмо само решили питање саобраћајне инфраструктуре, поручио је Милаковић.

Он каже да је у правом плану  безбедност учесника у саобраћају, а посебно деце и ученика.

-У контакту смо са великим бројем грађана из поменутих насеља који имају дугогодишњи проблем, а заједнички циљ нам је да учинимо Бањалуку пре свега безбедном за најмлађе. Уверен сам да ће град Бањалука, као и до сада, имати разумевања и воље да заједно решавамо овакве проблеме, поручио је Милаковић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)