СТИЖЕ ОПТУЖНИЦА ПРОТИВ ТАЧИЈА И ВЕСЕЉИЈА? Опет цуре тајни досијеи Специјалног суда

Танјуг

22. 09. 2020. у 13:00

СТИЖЕ ОПТУЖНИЦА ПРОТИВ ТАЧИЈА И ВЕСЕЉИЈА? Опет цуре тајни досијеи Специјалног суда

Фото: ЕПА

ОРГАНИЗАЦИЈА ветерана ОВК саопштила је да је и данас неко доставио нове досијее за које претпостављају да су из Специјалног суда, а потпредседник те организације Насим Харадинај каже да су међу досијеима и предлози оптужница против Хашима Тачија и Кадрија Весељија.

Председник удружења ветерана ОВК Хисни Гуцати рекао је да се у пристиглим документима помињу разна имена, за која, како каже, није овлашћен да их спомиње, преноси Газета експрес.

Ипак, потпредседник Насим Харадинај потврдио је да се у досијеима налазе предлози оптужница за бивше лидере такозване ОВК.

- То су предлози оптужнице за Хашима Тачија, Азема Сиљу, Јакупа Краснићија, Реџепа Сељимија, Кадрија Весељија. Такође се помиње и Џавит Хаљити, али и велики број места на (тзв.) Косову - рекао је Харадинај.

Он је додао да је непозната особа, која је данас поново доставила тајне досијее оставила поруку да ће наредни пут донети и ЦД са документима.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Nema Pravde

22.09.2020. 15:42

Očigledno da se u režiji terorističke OVK i Hašgog suda, radi na sprečavanju da se zločinci kazne. Da je drugačije do sada bi bili uhapšeni ovi teroristički veterani koje finansira "demokratski" zapad i SAD dok ne priznaju ko im " nepoznati " dostavlja sudska dokumenta.