АЛБАНЦИ ЈОШ У НЕВЕРИЦИ, ТРАЖЕ ВАНРЕДНУ СЕДНИЦУ КОСОВСКЕ СКУПШТИНЕ: Хоти да образложи шта је потписао у Вашингтону!

Д. З.

08. 09. 2020. у 17:20

ПАРЛАМЕНТАРНА група Демократске партије Косова почела је са прикупљањем потписа за сазивање ванредне седнице косовске Скупштине.

АЛБАНЦИ ЈОШ У НЕВЕРИЦИ, ТРАЖЕ ВАНРЕДНУ СЕДНИЦУ КОСОВСКЕ СКУПШТИНЕ: Хоти да образложи шта је потписао у Вашингтону!

Фото: Танјуг/АП

На њој би се, како наводе из ове партије, разматрао споразум који је премијер тзв. Косова Авдулах Хоти потписао у Вашингтону.

Из тренутно водеће албанске партије на Косову захтевају да Хоти на ванрендој седници поднесе извештај, односно образложи о чему се тачно разговарало и одговорностима које је преузео потписивањем споразума.

Истовремено, из опозиционог Покрета Самоопредељење саопштили су да су проследили Скупштини позив за одржавање ванредне седнице на којој би их премијер Хоти информисао о детаљима споразума потписаног четвртог септембра у Белој кући.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Milos

08.09.2020. 20:43

Foliranje! Uvek ovako oni nesto potpisu pa se onda "mama naljuti kada dodju kuci" i onda kao pa mi stvarno ne mozemo ovo da sprovedemo, eto ne da nam parlament. Sa njima nema nikakvog smisla uopste razgovarati, i da su nasi pametni uslov svih uslova da uopste i zakazu sl sastanak je morao biti da se ispuni obaveza o osnivanju ZSO i ostale stvari koje su potpisali vec i nikada nisu ni poceli da sprovode. To od sada mora biti odgovor svakome spolja ko pomene bilo kakve razgovore sa njima: kada sprovedu SVE potpisano do sada javite se.

Zumba

08.09.2020. 22:17

Ovi Albanci su stvarno glupavi neznaju da racunaju?Lepo se vratite u Srbiju na sledecim izborima ladno dobijate izbore posto vas ima kao"mrava" i lepo osvojite vlast i vladate celom teritorijom i svi zadovoljni, mi dobili Kosovo a vi vladate celom Srbijom!?