ПРЕДСЕДНИК СРБИЈЕ О ПУТУ У ВАШИНГТОН: Мој политички нос ми говори да нам спремају изненађење

Novosti online

29. 08. 2020. у 09:19

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић гостовао је у јутарњем програму "Ново јутро" где је говорио о предстојећем путу у Вашингтону, о економском успеху Србије и будућој Влади.

Коментари (48)

Dunja

29.08.2020. 09:42

Nije prvi put da se Srbija, odnosno Beograd stavljaju pred neki svršen čin i da postoje neke skrivene namere od određenih satanaka i pregovora, ali Vucic nikad neće pristati na priznanje KiMi da učini nešto na štetu Srba.

Samir

29.08.2020. 10:26

Predsednik Vucic ce u Vašingtonu izvojevati veliku pobedu i Kosovo i Metohija ce biti vraceni pod suverenitet Republike Srbije. NATO snage ce se povuci s KiM i Vojska Srbije ce ponov izaci na granice Srbije. OVK zocinci ce biti uhapseni i osudjeni na visegodisnje kazne. Živela Srbija

unutrašnji dijalogo Kosovu

29.08.2020. 10:51

Po brojnim izjavama zvaničnika EU-SAD, pa i Trampa (nisu oni naivni) - oni možda neće tražiti direktno priznavanje - nego će tražiti neku nametnutu političku opciju za "kompromis o normalizaciji" i potpisivanje obavezujućeg sporazuma kojim će naknadno (otvoren put) da se Kosovo učlani u UN! Pitanje šta je realno da Srbija dobije na Kosovu... (našem KiM) govori Briselski sporazum, - zašto se taj medjunarodni dokument ne dostavi skupštini Srbije na debatu-raspravu, da bude jasno narodu???

Mišo Peć

29.08.2020. 14:17

Za sve rečeno od strane predsednika u juternjem programu smatram da je tako i sve to podržavamo osim komentara po pitanju Kosova i Metohije.Kosovo i Metohija su sastavni deo Srbije i tako mora da ostane za nas kao državu,šta bi bilo da smo za vreme osmanlija hteli da prihvatimo realnost,pa svi bi se poturčili.Lako nije ali moramo biti uporni i jaki i nikada ni metar Kosovskometohijske zemlje nesmemo da priznamo kao nezavisno Kosovo.

Ivana

29.08.2020. 15:03

Aleksandar Vučić se bori za interese našeg naroda i države,bori za opstanak naroda na Balkanu. Srbija danas ima predsednika kojem je stalo do toga da građani Srbije žive bolje, i koji radi na tome da građani žive bolje. Srbija je na pravom putu razvoja i napretka.