КРИВИЧНА ПРИЈАВА ПРОТИВ ЧЕДЕ: Власник и консултант "Физио центра" покренули парницу против лидера ЛДП

Д. М.

26. 08. 2020. у 08:32

КРИВИЧНА ПРИЈАВА ПРОТИВ ЧЕДЕ: Власник и консултант Физио центра покренули парницу против лидера ЛДП

Чеда напао и Ивковићевог консултанта

ЗБОГ напада испред просторија "Физио центра" на Новом Београду, власник ове амбуланте за рехабилитацију Жарко Ивковић и консултант Дејан Дубајић поднели су прошле недеље кривичну пријаву против лидера ЛДП Чедомира Јовановића.

Како Дубајић каже, за "Новости", они су чекали да полиција и Треће основно тужилаштво реагују по службеној дужности и покрену поступак против Јовановића, а како се то није догодило ни после скоро месец дана од инцидента, кренули су у приватну парницу.

- Колико знам, Јовановић још није саслушан, иако му је одавно истекао карантин у којем је био јер је био заражен вирусом корона. Зато смо поднели кривичну пријаву против Јовановића због тежег ремећења јавног здравља у два наврата, 18. и 20. јула, јер је, иако је морао бити у карантину, дошао испред просторија "Физио центра", као и због наношења телесних повреда, односно насилничког понашања према Ивковићу и мени - објашњава Дубајић.

Лидер ЛДП је са супругом Јеленом у два наврата изазвао инциденте испред "Физио центра" у Улици Милутина Миланковића 1, тврдећи да су они закупци тог простора, а не Ивковић. Јовановић је најпре насрнуо на Ивковића, а два дана касније и на његовог консултанта Дубајића.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Marko

26.08.2020. 09:49

Ljudi (povratnici iz onostranstva) su u Martu/Aprilu dobijali visegodisnje robije jer su izasli do prodavnice po hleb za vreme karantina od 28 dana. Ceda je bio zarazen, izasao na svoju ruku iz karantina i jos tukao ljude za to vreme. Kazna nikakva. Ko je ovde lud? Zasto je on iznad svakog zakona? Po kojim to zaslugama za drzavu i narod?

maniks

26.08.2020. 10:24

@Marko - Za politicare zakon ne vazi Ceda, Djilas mitingo vanje za vreme policijskog casa, Obradovic,Jeremic, Bastac,Trifunovic..isto tako ne vazi za pevace Darko lazic ma ima toga koliko hoces. Zakon je za obican narod i sirotinju. a pred zakonom smo svi kao isti. Zna se i ko stiti Cedu i ko mu je omogucio kredite, Fedelinku..zato Ceda ne laprda kao nekad.