МИЛОШ ВУЧЕВИЋ: Поносан сам на нова лица, наш кандидат за председника Скупштине града је Јелена Маринковић Радомировић

Novosti online

21. 08. 2020. у 12:43

МИЛОШ ВУЧЕВИЋ: Поносан сам на нова лица, наш кандидат за председника Скупштине града је Јелена Маринковић Радомировић

Фото: Н. Карлић

ГРАДОНАЧЕЛНИК Новог Сада Милош Вучевић представио је данас кандидата СНС за председника Скупштине града и одборничку групу у наредном мандату.

-Поносан сам што имам прилику да вам представим потпуно нова лица на политичкој сцени Новог Сада, чиме демонстрирамо оно што смо говорили у кампањи. Странка која има највећу подршку и самим тим, највећу одговорност, спремна је да се мења и да даје шансу новим људима и да тражи још боља кадровска решења. Наш кандидат за председника Скупштине града јесте Јелена Маринковић Радомировић, дама која је рођена 1977. Године у Новом Саду, факултетски образована, десет година у политичком животу, али никада у првим редовима,. Иако је у претходна два мандата била одборник, практично је ново лице. Она је дама која ће, ако данас добије подршку одборника у Скупштини, бити прва међу једнакима у градском парламенту у наредне четири године. Веома смо задовољни што имамо оваквог кандидата, што можемо да дамо шансу новим људима, и што ћемо имати даму на челу парламента. Јелена може на најбољи начин да представља Новосађане, као представник свих грађана Новог Сада и има апсолутну моју подршку. Дајте Јелени шансу и верујем да ће она итекако показати да је достојна и способна да обавља посао који је пред њом и да ће ово за њу бити велики професионални корак напред. Од Јелене очекујемо да буде максимално толерантна и да има разумемвања за све политичке групе и да и да им апсолутну пажњу према оним групама које ће бити опозиционе, као И да Пословник за њу и све одборнике буде Свето писмо. Наравно очекујемо да буде отворена и за сарадњу са грађанима. Пуног срца и чистог образа стојимо испред вас са овим предлогом – истакао је Вучевић.

Он је представио још двоје нових људи који ће водити највећу одборничку групу у парламенту града.

-То су дипломирани правник и досадашња одборница Сања Драшков и Игор Црнобарац, који је завршио Фалултете техничких наука и врухнски је спортиста. То је нова екипа СНС у Новом Саду, дајемо шансу младима и женама. Неће ми замерити ни Јелена, ни Сања што ћу истаћи нешто што је део њиховог приватног живота – обе су младе мајке, Јелена је добила близанце пре два месеца, а Сања је добла сина пре месец дана, и поносни смо што у нашим редовима имамо такве жене. Разумеју обе да није лаган посао пред њима, Јелена ће бити под сталним ударом одборника опозиције, док Сања треба да буде капитен велике одбороничке групе. Њих троје су нешто што смо дуго најављивали и припремали. Срећан самшто имамо овакве људе и што смо показали да дајемо шансу младима, да не буде да се стално сликамо ми једни те исти – навео је Вучевић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)