ВУЧИЋ О НАЈАВИ ДА ЋЕ ЦРНА ГОРА ОТВОРИТИ ГРАНИЦЕ: Изнео став, а онда објаснио каква је ситуација са короном у Србији

Novosti online

14. 08. 2020. у 10:12

Председник Србије Александар Вучић у емисији Ново јутро на телевизији Пинк поздравио је најаву да ће Црна Гора отворити најаве са Србијом и додао да епидемиолошка ситуација у Србији постаје боља.

ВУЧИЋ О НАЈАВИ ДА ЋЕ ЦРНА ГОРА ОТВОРИТИ ГРАНИЦЕ: Изнео став, а онда објаснио каква је ситуација са короном у Србији

Фото: Пинк Принтскрин

- Лепо је, радостан сам због тога. Имате много људи из Србије који имају викендице у Црној Гори, рођаке, породице, огроман број Срба живи тамо. Најближи смо вековима - рекао је Вучић - рекао је Вучић и додао:

- Бројеви су бољи, ситуација је боља. Постоје ти таласи, са оним тешким смо успели да се изборимо, али није време за опуштање. Било је оних млађих, али су жртве највише старији и они гојазнији. Видите да и код млађих изазива проблеме, важно је да одржавамо дистанцу, метар и по, колико је могуће. Ствари у Србији иду много боље. Надам се да нећемо никад више отворити Арену или Сајам, ничу две ковид болнице. Толико нових болница градимо, од Инфективне преко Дедиња 2, радимо онкологије у више места. Много новца смо уложили а у здравствени систем мора да се улаже, показало се колико је то битно.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (51)