Послушајте шта нови Ђиласов адут, Никола Јовановић, мисли о Мариники Тепић (АУДИО СНИМАК)

Novosti online

четвртак, 13. 08. 2020. у 12:30

Послушајте шта нови Ђиласов адут, Никола Јовановић, мисли о Мариники Тепић (АУДИО СНИМАК)

Фото: Н. Скендерија

У ЈАВНОСТИ се појавио снимак на ком се чује шта Никола Јовановић износи мишљење о Мариники Тепић.

На снимку се чује глас непознате особе са којом разговара Јовановић.

- Ти си мени предлагао да се видимо са Ђиласом. Шта ја да причам са Ђиласом? - пита на почетку разговора непознати мушки глас, на шта му Јовановић каже:

- Ја сам ти рекао, ти ако хоћеш. Ја човека могу да питам, јер имамо добар однос, да с тобом седне и да пробате да разговарате о свему отворено. Он је човек који договара, договориш се с њим и крај. А рећи ћу ти сад и више нећу понављати. Са аспекта твог интереса, ја бих трчећи дошао у ССП. Ако ти одлучиш да пређеш тамо, имаш најјаче оруђе. Прво имаш мене, друго, имаш мобилни Драгана. Он кад ти да мобилни, све што ти се не свиђа, што смрди, расправиш с њим. У крајњу руку, питаш кад се видите, све што ти је битно. Човек који има ресурсе да се бори је Драган. Нема странку, то је шанса за све нас.

На то му поменути мушкарац сугерише да они ипак имају странку.

- Имају и они, нису они тако баш, овај монолитни као што је сад овде.... Знам ја тако што имам неке пријатеље који су тамо и воде њихове одборе. Ти си ми показивао Мариникину поруку где Мариника каже ово је скеч странка (ССП). Седели смо заједно - наводи тај мушкарац.

Шта је све рекао послушајте на приложеном аудио снимку:

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)