ВУЧИЋ О РУСКОЈ ВАКЦИНИ: Открио коју ће вакцину примити Срби и он лично

Novosti online

11. 08. 2020. у 13:34

ВУЧИЋ О РУСКОЈ ВАКЦИНИ: Открио коју ће вакцину примити Срби и он лично

Фото: Танјуг/Зоран Жестић

Председник Србије Александар Вучић на конференцији за новинаре на Савском тргу прокоментарисао је то што су Руси пронашли вакцину за вирус корона.

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће српски стручни тимови треба да оцене безбедност вакцине против корона вируса коју је направила Русија, а да је Србија спремна да преговара са свима о набавци вакцине против тог вируса.

Вучић је новинарима на Савском тргу у Београду казао је да он зна са киме српски стручни тимови разговарају о вакцини и са киме "имају потписане меморандуме о сарадњи и прате развој вакцине кроз прву другу и трећу фазу".

"Срећни смо ако су Руси и пре тога произвели вакцину, само што морају наши стручни тимови да кажу да ли је безбедна, сигурна. Спремни смо да разговарамо са свима, јер што пре стигне вакцина то је спас за економију", рекао је Вучић.

.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (52)

bager

11.08.2020. 18:18

@lak - Odlucuju neznalice,,da nesto znaju sami bi radili na vakcini a ne bi cekali druge pa jos i da oni ocenjuju a pojma nemaju ,,sramota,,primer " sposobnosti domacih lekara,,covek je u bolnici zbog uganuca kuka,18 dana se zali na bolove u grudima ,nista nije uradjeno,,otpustaju coveka ,koji isti dan umire od srcanih problema,,,eto primer domace medicinske brige i znanja,,ovo je bilo u nNisu ali sustski svuda po Srbiji je isto